GEZE - GEZE-Produkte im Shopping Centre, Istanbul
Kanyon Shopping Centre in Istanbul
GEZE - Bodentürschließer TS 550 in Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Bodentürschließer TS 550
GEZE - Slimdrive SL Türantrieb in Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL
GEZE - Schiebetürantrieb Slimdrive SL in Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL

At bo, arbejde og gå på indkøb i en futuristisk atmosfære

Arkitekturbureau: Jerde Partnership, Los Angeles

Kanyon Shopping Center er et bygningskompleks i den nordlige del af Istanbul. Centret forbinder det at gå på indkøb, at bo og at arbejde på en usædvanlige måde.

På et areal på 37 500 m² giver bygningskomplekset gæsterne mulighed for at nyde alle facetter ved at gå på shopping i alle mulige butikstyper. De 179 lejligheder skal tilbyde beboerne alt det, som de normalt skal finde i forstæderne: Natur, ro og afslapning: En kontorbygning på 26 etager gør indkøbscentret til et futuristisk bygningskkompleks. Dem, der arbejder der, glæder sig ved indkøbscentrets levende atmosfære.

Arkitektbureauet "Jerde Partnership" fra Los Angeles, har givet Shopping Center et futuristisk præg med bløde kurver, der slynger sig rundt om den centrale plads. Det særlige ved konceptet i Kanyon Shopping Center er, at det ikke blot er planlagt som et rent indkøbscenter, men også som et sted, hvor man skal føle sig godt tilpas.

Dette særprægede sted supplerer GEZE på bedste måde med sine produkter. Det kun 7 cm høje Slimdrive SL skydedørsdrev indgår med perfekt diskretion i de moderne facader. På nøjagtig samme måde optræder dørlukker TS 500 E, der er indbygget på indgangene til forskellige butikker, og som i kraft af den elektromekaniske fiksering holder indgangen åben uden ellers at gøre sig bemærket.