GEZE - Türsysteme bei Carl Benz Center, Stuttgart
Carl Benz Center, Stuttgart
GEZE - Rundschiebetür Slimdrive SCR bei Carl Benz Center, Stuttgart
Rundschiebetür Slimdrive SCR
GEZE - Türschließer TS 5000 R bei Carl Benz Center, Stuttgart
TS 5000 R

En hotelindgang der vil ses

Arkitekturbureau: KBK Architekten, Stuttgart

Carl Benz Center i Stuttgarts NeckarPark mellem Porsche-Arena og Gottlieb-Daimler-stadion består af Carl Benz Arena, det 4-stjernede hotel „Hilton Garden Inn" og er VfB Stuttgarts fan- og servicecenter. Carl Benz Arena, der kan rumme op til 2.000 personer på 1.500 m², er event-stedet for forskellige fritids-, sports-, kultur- og forretningsarrangementer. 

Med sin afrundede forside forekommer bygningen yndefuld og slank. I facaden, der allerede opleves som et varetegn, skifter de skælagtige glaselementer med røde og sølvfarvede metalpaneler. Arkitekternes idé var et interessant farvespil. Alt efter beskuerens position glitrer bygningen i sølv eller rødt.

GEZE bidrog både med automatiske dørsystemer og dørteknik i vidt forskellige dele af bygningen. Et røgtæt skydedørsanlæg med Slimdrive SL-RD-automatik er monteret i køkkenområdet og tager sig af sikkerheden i nødstilfælde. Forskellige dørlukkersystemer som TS 5000 R med integreret røgdetektor samt TS 5000 L-ISM varianter (standardmontering på dørbladet modsat hængselsiden) optræder bl.a. i facaderne. Rundskydedør Slimdrive SCR-FR kan anvendes i flugt- og redningsveje og danner en moderne og visuelt tiltalende indgang til luksushotellet.