GEZE TS 550 IS, Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
GEZE TS 550 IS
Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
GEZE TS 500 IS

Glasæstetik i teknisk krævende objekter

Arkitekturbureau: 3deluxe, Wiesbaden

Integrerede helglassystemer (IGG) hører til blandt de meste innovative løsninger på glasmarkedet. Hvor beslagssystemer tidligere ødelagde profiler og æstetik i glaselementer, skaber GEZE IGG-systemet frihed allerede på skitsestadiet. 

GEZE IGG integrerer profilerne og beslagssystemet usynligt mellem to flade ruder, så der opstår en ensartet flade – uden bærende eller synlige dele på glasoverfladen. Den smukke overflade er absolut transparent og besnærer med sin visuelle lethed. „Intelligensen" i vinduet findes mellem ruderne. For trykningen på glaskanten på den indvendige side af ruderne får teknikken til at forsvinde visuelt. Der kan nu skabes et ensartet facadedesign uden stilbrud, uanset om det drejer sig om modulære skydevægssystemer, manuelle eller automatiske skyde- og anslags- eller pendeldøre. GEZE IGG kan anvendes ved helglasfacader inde og ude, ved faste og fleksible skillevægge, f.eks. i mødelokaler, som rumlige begrænsninger i venteområder i lufthavne eller som adskillelse i kongres- og administrationslokaler, indkøbscentre, banker, ekspeditionskontorer eller moderne kontorlandskaber. Formgivningsmulighederne er mangfoldige. GEZE IGG lever samtidigt op til de mest forskellige krav: Med silketrykmotiver eller med anvendelse af særlige glastyper kan individuelle designønsker virkeliggøres. GEZE IGG opfylder også funktionelle retningslinjer som f.eks. øget beskyttelse mod varme eller støj hhv. øgede sikkerhedskrav. Alle fordele i de kendte beslagssystemer fra GEZE opretholdes uden indskrænkninger ved IGG-løsningerne. De mange indstillingsmuligheder, små vedligeholdelsesomkostninger og den komfortable betjening er ekstra plussider ved systemet.

Det integrerede helglassystem (IGG) med gulvdørlukkeren TS 550 IS fra GEZE til to-fløjede døre levede i fuldt omfang op til designglasproducentens ønsker i kongres- og administrationsbygningen Leonardo Glass Cube, der blev åbnet i 2007 i Bad Driburg og understreger forbindelse af bløde, flydende strukturer og en klar og skarptstående indfatning. De bidrager til at virkeliggøre glasmærkets tilstræbte ambition om at blive et Lifestyle Company.