Dørautomatik sikrer enkel og hygiejnisk tilgængelighed i bygninger


Bedre tilgængelighed giver øget komfort og bedre livskvalitet for alle. I dag bliver bygninger og boliger designet og opført med henblik på at sikre tilgængelighed for alle brugere – uden begrænsninger og uden behov for ekstra hjælp. Spørger man eksperterne hos GEZE er de alle enige: Automatiske dørsystemer er den hygiejniske løsning, når mennesker skal have komfortabel og barrierefri adgang, uden at komme i direkte kontakt med dørene.

Vi ser det i alle typer af bygninger: Behovet for komfortabel, automatiske dører. Dagens behov for minskning af smittespredning, gør at det er vigtigt at aktiveringerne er berøringfri. I kontorbygninger, hoteller, offentlige bygninger og ikke mindst inden for sundhedssektoren er behovet øget det seneste år, og det bidrager til den generelle opfattelse af, at vi skal passe på hinanden. Omsorgen rækker ud over hygiejnen, for det handler også om at sikre tilgængelighed for alle mennesker, uanset deres grad af mobilitet. Tilgængelighed skal gælde for alle. 

Berøringsfri aktivering sikrer hygiejnisk adgang

Som alle andre i verden har også medarbejderne hos GEZE indset, at behovet for hygiejniske løsninger er en realitet – både nu og i fremtiden. Derfor får kunderne naturligvis tilbudt en komplet løsning, der giver den bedst mulige tilgængelighed til enhver type af bygning, når de kontakter GEZE.

GC 306 - Berøringsfri kontakt til styring af automatiske døre

Hos GEZE aktiveres dørautomatikken med en berøringsfri aktiveringssensor, der gør det muligt at åbne dørene uden håndkontakt, hvilket forhindrer bakterier i at blive overført fra den ene person til den anden. Det sikrer den hygiejne, vi alle ønsker. GEZE har et bredt udbud af aktiveringssensorer, og GC306 er et glimrende eksempel på høj funktionalitet kombineret med et stilrent design.

Produktkvalitet som en del af historien

Som en af verdens førende leverandører af kvalitetsprodukter til byggebranchen har GEZE mange års erfaring med at levere avancerede produkter og løsninger til internationale kunder. Med GEZE's dørautomatikker kombinerer du barrierefri adgang med en lang række funktioner i et elegant dørdesign. Automatiske døre er især velegnede til bygninger med meget trafik ved ind og udgang, og de findes allerede i mange moderne bygninger.

GEZE tilbyder en bred vifte af dørautomatik, tilpasset behovet ved hver dørtype. Derudover har GEZE et bredt udvalg af aktiveringer og sensorer, der imødekommer nutidens krav om hygiejniske, berøringsfri løsninger samt brugersikkerhed. GEZE's sortiment dækker både hængslede døre samt skyde- og karruseldøre, der matcher behovet i de fleste bygninger. GEZE's Slimdrive EMD-F er en anerkendt leder på de fleste markeder pga. dens altid pålidelige funktionalitet til ind- og udvendige hængslede døre. Hertil kommer GEZE Powerturn som en stærk og kraftfuld løsning til de tungeste hængslede døre.

GEZE Powerturn

Automatiske døre ser man ofte i udvendige indgangsområder, og GEZE tilbyder derudover også løsninger med automatik til indvendige døre, der letter tilgængeligehden overalt i bygningen. GEZE ECturn er den enkelte dørautomatik til hængslede døre. Løsningen integreres smukt i rummet på grund af det diskrete og elegante design, og med en driftssikker og meget lydsvag drift er det et oplagt valg til forretningskontoret eller sundhedsklinikken.