FocusOpen i sølv: GEZE ActiveStop modtager endnu engang en stor designpris


Modtagelsen af endnu en pris bekræfter GEZE ActiveStop's enestående designkvalitet: efter at have modtaget en pris i 2015 har dørdæmperen til indvendige døre nu modtaget Design Center Baden-Württemberg FocusOpen 2017-prisen i sølv for den nye version, som er monteret på selve dørrammen. Produktet er udstillet indtil d. 22 november 2017 i den tilknyttede udstilling i 'MIK Museum Information Kunst' i Ludwigsburg.

Designkvaliteten udgør en central del af denne prestigefyldte pris. Priskommitéen har anerkendt, at den nye version af GEZE ActiveStop-dørdæmperen, der er monteret på dørrammen, er en innovativ produktkløsning med enestående designkvalitet, og kommitéen har derfor givet produktet en topplacering i kategorien 'Living'.

Den nye GEZE ActiveStop-dørdæmper fås også i en udgave, der kan integreres gnidningsløst i dørfløjen – endnu et prisvindende produkt. billede: GEZE GmbH

GEZE ActiveStop giver løfter om innovativ komfort i forbindelse med indvendige døre i kombination med elegant design. Det er blevet nemmere og mere bekvemt at komme ind i et rum end nogensinde tidligere. Dette intelligente system sikrer kontrolleret, dæmpet åbning og lukning af indvendige døre, hvad enten det er eftermonteret som den udgave, der monteres direkte på dørrammen – dørdæmperen kan nemt sættes på og fjernes igen – eller er diskret integreret i dørfløjen. Takket være den lille integrationsdybde opfylder denne dørdæmper til indvendige døre selv de strengeste designkrav, og den kan monteres usynligt i praktisk taget enhver dørfløj.

Døren stoppes nænsomt – holdes åben med lethed – lukkes uden støj
Denne intelligente dørdæmper forhindrer skader på vægge og møbler, der er placeret i nærheden af døren – og på selve døren. Hvad enten du åbner døren forsigtigt eller med et energisk skub – GEZE ActiveStop åbner uafhængigt af dette døren til en individuelt justerbar hold-åben-position på mellem 80 og 140 grader. Dørene stoppes på netop det rigtige tidspunkt og holdes sikkert åbne i den ønskede position. Takket være den aktive dæmpningsfunktion lukkes dørene forsigtigt og støjsvagt, når de når 25 grader. GEZE ActiveStop sørger for, at dørene holdes sikkert åbne af sig selv, der er ikke behov for en dørlukker. Dørene bevæger sig frit mellem 25 og 60 grader. De stoppes sikkert ved 25 og 60 grader.

Prestigefyldt og traditionel designpris

Den nye GEZE ActiveStop-dørdæmper fås i en udgave, der er monteret på selve dørrammen.
billede: GEZE GmbH

Den internationale designpris fra Baden-Württemberg – der er blevet uddelt siden 2015 som FocusOpen-prisen – kan se tilbage på en lang designtradition, og prisen er særdeles velanset både hjemme og i udlandet. Design Center Baden Württemberg inviterer virksomheder og designere fra hele verden til at deltage. 'Focus Silver'-prisen tildeles produkter, hvis designkvalitet og innovative løsninger imponerer inden for hver kategori.

Filer:
DK_FocusOpen2017.doc2.8 M