GEZE styrker sin landsdækkende serviceafdeling


27. august flytter GEZEs landsdækkende serviceafdeling til nye og større lokaler i Randers. Flytningen er del af GEZEs oprustning inden for montage, reparationer og service af automatiske dør- og vinduessystemer. Med en mere central placering af servicekontoret og ansættelse af flere montører vil GEZE kunne imødekomme kundernes behov endnu bedre.

Service bliver et stadigt vigtigere strategisk fokusområde for GEZE, både i Danmark og globalt. Bygherrer stiller flere krav til design, funktionalitet, ventilation og sikkerhed i byggerier, og for at sikre korrekt installation og optimal service af løsningerne er det i mange projekter et krav, at leverandører kan levere helhedsløsninger, hvor deres egne montører står for både montage og service.

GEZE, der er specialist i automatiske komponenter til døre og vinduer, opruster nu sin serviceafdeling - GEZE Danmark Service - for at komme bygherrers krav bedre i møde. Serviceafdelingen flytter til en større og mere central lokation i Randers og ansætter to nye montører.

 

Fotos: GEZE GmbH

Optimal helhedsoplevelse
”Vi styrker løbende vores kompetencer inden for både projektrådgivning og service, så kunderne får den optimale helhedsoplevelse, lige fra pre-sales til after-sales. Både i store entrepriser og mindre byggeprojekter oplever vi en øget efterspørgsel efter egne montører, som kender produkterne til bunds, som er i stand til at øge effektivitet og levetid på produkterne, og som tager ansvar for, at eftersyn udføres rettidigt og i overensstemmelse med gældende lovgivning,” siger Morten Nielsen, adm. direktør i GEZE Scandinavia AB.

GEZE har serviceaftaler med størstedelen af sine kunder, som er hospitaler, butikskæder, shoppingcentre, hoteller, samt erhvervsvirksomheder. Montørerne varetager både planlagte og akutte servicebesøg, som vedrører egne produkter og eksterne leverandørers produkter.
 
Med ansættelsen af foreløbigt to nye montører til serviceafdelingen er det danske marked dækket godt ind med installation og montage på såvel store som små projekter.

GEZEs danske produktion og lager flytter med ind i de nye lokaler på Holger Danskes Vej 23A i Randers.