INDUSTRY AWARDS 2017 – GEZE blandt de bedste Mere fleksibel og bæredygtig produktion med unik kombiventilmaskine


Specialisten inden for bygningsteknologi overbeviste INDUSTRY AWARDS 2017-juryen med en innovativ løsning til optimering af måle-, test- og automatiseringsteknologier og kan nu regne sig for at være blandt de bedste i kategorien 'Production Technology and Engineering'.

GEZE har perfektioneret sine installations- samt test- og måleteknologier i produktionsområdet på virksomhedens Leonberg-lokation med en kombiventilmaskine, der er unik på markedet. Ved at benytte en ekstremt præcis automatiseringsteknologi gør denne nye løsning produktionsprocessen mere fleksibel, hvilket også medfører en reduktion af ressourceforbruget. Dette gør produktionen både mere økonomisk og mere bæredygtig. Denne innovative løsning, der er udviklet af GEZE, blev rost meget af INDUSTRY AWARDS 2017 (INDUSTRIEPREIS 2017)-juryen, og den placerer GEZE blandt de bedste i kategorien 'Production Technology and Engineering'. Kombiventilmaskinen er også medtaget på den nyligt publicerede INDUSTRY Best Of-liste for 2017. Både prisvinderne og en række særligt fremtrædende deltagere i Industry Awards-konkurrencen er anført i dette kompendium med innovative produkter og løsninger til mellemstore virksomheder 1).

Lederen af Industrial Engineering, Lutfi Bozkurt, og lederen af Process Planning Engineering-teamet, Volker Nepple, med det berømte certifikat  Fotos: GEZE GmbH

For GEZE begynder bæredygtigheden med produktionsprocessen
Kombiventilmaskinen forvandler et rent fremføringssystem, et transportsystem inden for produktion, til en fleksibel enhed. Maskinen benyttes til at placere komponenter det rigtige sted, fastholde dem dér og derefter fastgøre eller styre dem. Forskellige varianter af GEZEs udenpåliggende dørlukkere kan samles med det dette system, uden at der skal bruges fysisk kraft på at montere dem. Dette giver minimal gennemløbstid og maksimal processikkerhed, og efterfølgende resulterer det i en både økonomisk og bæredygtig produktionsproces. Sammenlignet med tidligere systemers pladskrav bliver forskellige automatiseringsprocesser nu integreret i ét system, der er tre gange mindre. Dette reducerer det område, der kræves til produktionen og til forbrugsmaterialerne, hvilket er ressourcebesparende. Alle elementer i systemet er gennemtestede med henblik på deres bevislige energieffektivitet. Sammenlignet med et standardsystem er energiforbruget blevet reduceret med mere end 50 procent. En anden særligt avanceret funktion ved systemet er dets individuelt tilpassede lyskoncept: lys i forskellige farver repræsenterer forskellige systemstatusser. Hvis der f.eks. er mangel på et bestemt materiale, sender lysfunktionen (farve- og lysimpuls) et signal til det omgivende område – f.eks. logistik – hvorefter der intuitivt udføres målrettet genopfyldelse af det manglende materiale.

 

GEZE-kombiventilmaskinen er blandt de bedste i kategorien 'Production Technology and Engineering' på INDUSTRY AWARDS 2017. Fotos: GEZE GmbH

"Opnåelse af langsigtede mål og bæredygtig forretningsdrift har altid haft høj prioritet hos GEZE. Dette omfatter også at håndtere naturressourcer på en ansvarlig måde samt at leve op til det hermed relaterede og verificerbare globale ansvar. Vores forretningsdrift fokuserer ikke kun på kontinuerlig forbedring af vores produkter, men også på vores produktionsprocesser," siger Lutfi Bozkurt, leder af Industrial Engineering hos GEZE. "Det glæder os at se, at vores nyeste innovative udvikling inden for produktionsprocesser et blevet præmieret."

1)   http://www.produktionstechnik-bestenliste.de/#/products/15097-geze-kombiventilautomat