13 studerende begynder studie ved siden af jobbet hos GEZE

Efter færdiggørelse af studentereksamen spørger mange sig selv: Hvad er det rigtige valg for mig? Praktisk uddannelse eller universitet? Teori eller praksis? Med bachelorprogrammet med integrerede praktiske moduler kan studerende kombinere teori med praksis direkte. Det er en stadigt mere populær model: 13 studerende begyndte deres studieprogram i vores virksomhed i år inden for områder som produktionsteknik, maskinteknik, mekatronik og forretningsadministration med fokus på international business eller digital business-management.

Vi tilbyder bachelorprogrammet i samarbejde med Universitetet DHBW i Baden-Württemberg. Hvad studerende skal vide: Du kan følge studiet kombineret med praktiske moduler, forudsat at du har færdiggjort en studieforberedende uddannelse, som studentereksamen eller du på anden vis er kvalificeret til en videregående uddannelse og aflægger en egnethedsprøve.

Semesterstart på programmet hos GEZE

Der er gode grunde til at vælge et studie kombineret med praktiske moduler hos GEZE og DHBW:

“Virksomheden er kendt for at arbejde tæt sammen, have en god arbejdsatmosfære og give sikre fremtidsperspektiver”, siger en af de maskinteknik-studerende.

“GEZE er en global familievirksomhed med klare mål og ideer. Jeg vil være del af det og selv bidrage til succesen”, siger en af de studerende på forretningsadministration, der sætter fokus på international forretning.

Fordelene ved et studie med praktiske moduler hos GEZE:

  • Bachelor program med integrerede praktiske komponenter med en standard studietid på seks semestre, som udgør bachelorgraden
  • Intensiv rådgivning og støtte under de praktiske moduler og bacheloropgaven
  • Mulighed for at fortsætte med et mastersprogram eller en læreplads
  • International udveksling med GEZE´s 32 datterselskaber i hele verden
  • Midler til udenlandssemestre og internationalt projektarbejde hos et af vores datterselskaber

Og det bedste af det hele: De studerende har rigtig gode fremtidsudsigter for at gøre karriere hos GEZE efter at have færdiggjort deres bachelorgrad.

Uddannelsen af teknisk personale og ledere er af utroligt stor betydning i vores specialiserede teknologiske virksomhed. Af den grund er vi stolte af vores motiverede studerende og støtter dem i deres forehavende og skaber et produktivt miljø for dem, hvor deres ideer kan vokse

Sinem Turan, HR områdemanager

Teori og praktisk erfaring – hjemme og i udlandet

GEZE indgår partnerskab med universitet i Baden-Württemberg (DHBW)

De studerende i GEZE´s afdeling i Leonberg profiterer af omfattende støtte og fremragende lærings- og arbejdsforhold i multimedia klasseværelser og i interdisciplinære teams. Dertil kommer, at studerende kan vinde værdifuld international erfaring i en af de 32 datterselskaber. Det er en erfaring, der helt sikkert vil få betydning for både deres professionelle og personlige liv.

Hvad vores nye studerende siger om starten på semestret hos GEZE:

Jeg hørte om virksomheden fra en ven, der allerede havde fulgt programmet hos GEZE. Hun havde kun positive ting at sige om studiet, den støtte hun fik og virksomheden, og hun anbefalede mig at gøre det samme,” siger en af de studerende på forretningsadministration med fokus på digital business-management.

En anden business-administration studerende tilføjer: “Mit første indtryk var meget positivt. Jeg er især spændt på den afslappede og utroligt venlige stemning blandt kollegerne. Det kan være noget så enkelt som, at alle siger ”god morgen” i en venlig tone eller ved at motivere med det ”Hav en god aften” til os studerende – uanset hvor tidligt eller sent det er.”

Lyder det godt? Læs mere om kombineret studie på universitet og virksomhed hos GEZE her.

Start din karriere hos GEZE. Find vores aktuelle jobbeskrivelse her.