Træningsstart 2018: målrettet individuel udvikling

Unge mennesker vil nyde træning for en karriere med en lys fremtid. Individuel støtte og en pålidelig arbejdsgiver er de vigtigste aspekter for at opnå en god placering. I dag byder vi velkommen til 16 nye deltagere til tre industritekniske og to kommercielle IT-træningsaktiviteter.

Sammen mod en styrket fremtid

De har mange ideer og er på udkig efter optimal forbindelse mellem deres personlige ideer og det rigtige starttidspunkt for deres karriere. De var imponerede over alt det som GEZE har at byde på og hvad virksomheden forventer af dem. Arbejde og lære i et miljø, hvor der skabes produkter, der gør vores boliger og arbejdsmiljøer bedre at opholde os i og mere sikre. 

I fremtidsbygningen

Gruppebillede, træningsstart 2018

Først dag på drømmejobbet: vi hos GEZE ønsker de 16 nye ryttere en vellykket start med det interaktive introduktionsprogram. © GEZE GmbH

GEZE bruger den nyeste teknologi for automatisering, digitalisering og netværksintegration af døre og vinduer. Virksomheden skaber intelligent teknologi til døre og vinduer for at kunne lave intelligente bygninger. Vi har investeringspotentialet, evnen og vi elsker teknologi og vil gøre visioner til realitet. Vi har brug for de lyseste hoveder for at fortsætte udviklingen og videreudvikle vores virksomhed. Mennesker der kan lide at påtage sig ansvar og elsker at tænke ud af boksen for at finde ukonventionelle løsninger.

Udvikling af dit potentiale og oplev, at du hører til

Mærkning TOP 100-innovatør 2018

GEZE er en af de mest innovative virksomheder i Tyskland: top 100-priser til fremragende succes inden for innovation. Foto: compamedia GmbH

Lige fra starten indgår vi partnerskaber med vores unge medarbejdere i forbindelse med oplæringen 

 • It-specialister til ansøgningsudvikling
 • It-specialister til systemintegration
 • Industriingeniør
 • Bygningsingeniør 
 • Mekatronisk ingeniør 

for at sikre deres udvikling hen i mod at blive de bedste inden for deres felt og arbejde

 • på interessante, udfordrende projekter i studieforløbet
 • jævnlig feedback fra instruktørerne
 • fremme af særlige evner
 • ekstra målrettet support i kerne- og specialistkompetencer, gratis undervisningseftermiddage
 • Mentorer: Deltagere på højere semester
 • Fritidsaktiviteter og socialt engagement

Et scoop for nye ideer

Vi fremmer vores elevers evner individuelt for eksempel gennem målrettet undervisning, som det fremgår af vores priser. Vi skaber de perfekte rammer til udvikling af nye ideer. Moderne arbejdspladser og medieteknologi i fleksible lokaler, der understøtter et fleksibelt arbejdsmiljø. Det gør det muligt for teams at finde sammen meget hurtigt. Det fremmer udvekslingen af ideer og netværk mellem en lang række vidensområder. Begge dele er sjove og et vigtigt udgangspunkt for innovative produkter og højeste kvalitet. 

Nye undervisningsmodeller hos GEZE: Training Cubed

Foto: Adrian Pawliczuk

Trænings- og bachelorprogram på 3 år. Vi ønsker hermed Adrian Pawliczuk fortsat succes med Training Cubed. © GEZE GmbH

GEZE arbejder med nye anerkendte undervisningsmodeller, for eksempel inden for den hurtigt foranderlige informationsteknologi. Kombinationsmodellen Training Cubed er et eksempel på det. Det er et alternativ til studieprogrammet til exceptionelle deltagere, der leverer varen og som har færdiggjort en studentereksamen på niveau A eller en professionsbachelor.

Tre moduler 

 • Professionel træning med hurtige resultater til It-specialist (IHK)
 • Kvalifikationer til It-projektkoordinator (IHK-certifikat)
 • Arbejds-/studieprogram til operativ It-medarbejder (IHK-prøve) 

Adrian Pawliczuk er et stort IT-talent, der allerede nu er på andet modul: ”Med Training Cubed kan jeg færdiggøre min IT-specialisering med et lynkursus. Samtidig uddannes jeg også til at blive IT-projektkoordinator. Direkte efter studiet påbegynder jeg et uddannelsesforløb. Graden svarer til en bachelor og åbner op for en lang række muligheder for mig hos GEZE – og i udlandet.”