Astronomisk! ESO Supernova inspirerer os til at vurdere og forstå vores univers

En supernova er den lyse glød omkring en stjerne, når dens masse overføres til en anden stjerne og den oprindelige stjerne eksploderer. Under denne proces øges dens klarhed en million gange for en kort periode og den skinner så lyst som en hel galakse.

GEZE´s automatiske døre i ESO Supernova Planetarium

GEZE automatiske døre i ESO Supernova Planetarium. Foto: Robert Sprang for GEZE GmbH © Robert Sprang / GEZE GmbH

Fænomenet gav navn til ESO Supernova Planetarium & besøgscenter i Garching. Det er nu åbent for besøgende, men avanceret astronomisk forskning er ikke det eneste, der sker her. Med topmoderne interaktiv visningsteknologi giver den ”binære stjerne” besøgende i alle aldre en enestående oplevelse ”i universet”, som de kan opleve med alle deres sanser. GEZE er stolt af at bidrage til ESO Supernovas glans med sofistikeret automatisk dørteknologi.

Velkommende atmosfære

Ved hovedindgangen giver de fuldautomatiske karruseldøre med et TSA 325 NT drevsystem besøgende mulighed for at komme og gå på behagelig og sikker vis. Med tilpas meget plads, som er transparent, på alle sider understreger designerdøren den åbne atmosfære i foyeren. Diskret og elegant og samtidig mere end, hvad du lige ser ved første øjekast: De skrøbeligt udseende karruseldøre kan gøre tingene vanskelige for uønskede besøgende. De sørger for mere beskyttelse mod tyveri med ekstra usynlige låsekomponenter.

Højt besøgstal: adgang for alle

ESO Supernova Planetarium & Besøgscenter foyer

Som multifunktionel løsning garanterer den 2-fløjs svingdør med TSA 160 serie drev adgang til alle ind til foyeren. Foto: ESO © Robert Sprang / GEZE GmbH

Automatiske dørløsninger fra GEZE sikrer, at ESO Supernova til alle tider kan håndtere det store antal besøgende. Hvis en stor gruppe besøgende nærmer sig indgangen er det muligt at holde den tilstødende automatiske facadedør åben i længere tid. Som multifunktionel løsning garanterer den 2-fløjs svingdør med TSA 160 serie drev adgang til alle ind til foyeren og fungerer som nødudgang. Ekstra GEZE-løsninger er blevet lavet til døre og vinduer i hele bygningen for komfort og sikkerhed for besøgende og personale.

GEZE´s bidrag til at kigge op mod stjernerne

Bygningsekspertise:

Skræddersyede løsninger i samarbejde med alle involverede parter inden for byggeri for optimale driftsprocedurer og sikkerhed: Fra komfortabel håndtering af besøgsflow til flugtvejssikring og tyverisikring.

I facaden:

  • Fuldt automatiske design karruseldøre med certificeret adgangskomfort, bedre tyverisikring med usynlige komponenter, automatisk natlukning med automatisk stanglåsesystem
  • Automatisk 2-fløjet svingdør: tilgængelig nødudgang