GEZE på BAU 2019: Løsninger med merværdi – til bygninger der er værd at leve i

Vores mål er at støtte kunder og partnere i alle faser af en bygnings livscyklus. Kom og besøg os på BAU messen i München i hal B1, stand 538-539 fra den 14.-19. januar 2019. Sammen med dig vil vi gerne finde ud af, hvad den bedste løsning er til din bygning. Fordi et vellykket projekt altid starter med en god diskussion. Oplev smart bygningsautomatiseringssystemet GEZE Cockpit til bygninger, der er værd at leve i.

Automatiske løsninger, der kommunikerer åbent og intelligent

© GEZE GmbH

Du vil også kunne opleve GEZE løsninger på BAU 2019 – i tråd med messens hovedemne – mod et fald i intelligente netværkssystemer. De kommunikerer på baggrund af BACnet og KNX åben kommunikationsprotokol. GEZE Cockpit bygningsautomatiseringssystem i kombination med interface-moduler og automatiske produkter vil være et af højdepunkterne på standen igen. Det udvikles løbende og den sidste softwareversion har en ny og mere intuitiv brugerflade og flere funktioner – manøvreringsindstilling, for eksempel.

Et andet højdepunkt er en nyudvikling inden for driftsikker ECdrive skydedørsløsning. Kombinationen af drev og nyudviklet, termisk adskilt profil tilbyder forbedret driftskarakter og er lettere at installere. Derudover sikrer mindsket højde for drevdækslet og den fine profil, at designet er diskret og attraktivt. GEZE vil også præsentere en ny generation af automatiske motorlåse med integrerede motorlås kontrolenhed.

Sikker, behagelig, inspirerende: ny udvikling inden for døre og vinduesteknologi

Inden for vinduesteknologi muliggør et nyt interface-modul at automatiske vinduer er beskyttet intelligent med sensorer. Det kan kombineres med alle drev fra GEZE IQ vinduesdrev serier. Et nyt kompakt kontrolpanel til særligt hurtig og let installering vil også være at finde på GEZE´s stand. 

Der vil også være nye produkter inden for dørteknologiområdet på BAU: en ny røgdetektor med en vertikal justerbar teleskopfunktion sikrer, at røgindtag er let at placere i vinduer placeret i svære vinkler. Den nye TS 5000 SoftClose påbyggede dørlukker vil også være at opleve: afhængigt af kravene kan der påsættes en lås eller dørfløj, hastigheden kan sænkes til sidste åbningsgrad. Døren vil langsomt og sikkert blive trukket sammen til den lukker med samme kraft – selv under vanskelige forhold.

Med disse få komponenter er en innovativ løsning mulig. Fotos: Jürgen Pollak for GEZE GmbH

Hold-åben system programmet med den nye FA GC 170 trådløs forlængelse er endnu mere diskret og mere sikker: som et resultat kan ledningsforbindelser placeres trådløst – en velkommen løsning selv ved eftermontering. Ny og fantastisk: GEZE trådløs udvidelse blev udmærket ved ICONIC AWARDS 2018: Innovativ arkitektur og tysk designpris 2019. Desuden gør et nyt automatisk låsekoncept til manuelle skydevægssystemer (MSW) brugen endnu mere sikker og lettere – for eksempel i eksklusive detailbygninger.

Den nye dørdæmper

Passer til alle døre og ser perfekt ud. Den nye GEZE ActiveStop variant. Foto: GEZE GmbH

© GEZE GmbH

Endnu et højdepunkt er præsentationen af den nye version af GEZE´s ActiveStop dørdæmper, der fastgøres på dørkarmen – inklusive en live installering af GEZE´s boks. Systemet sikrer kontrolleret dæmpet åbning og lukning af døre, og skaber som resultat en helt ny behagelig situation. Denne version påsat rammen kan simpelthen påsættes og senere fjernes igen.

International og serviceløsning: Løsninger i overensstemmelse med kundernes ønsker

Som internationalt agerende virksomhed med produktionssteder i Tyskland, Serbien, Kina og den iberiske halvø tilbyder GEZE landespecifikke løsninger. GEZE Powerturn svingdørssystem er også tilgængeligt med undergulvsdrift som en version særligt udviklet til det britiske marked. Hele dørautomatiseringen integreres i gulvet uden at være synligt i væggene. Døre med en vægt på op til 125 kg og en bredde på op til 1250 mm er bevægelige. Undergulvsdrift er særligt velegnet til miljøer med særligt høje krav til æstetikken eller til brug med glasdøre. 

En elektrisk døråbner særligt udviklet til at imødekomme kravene på det skandinaviske marked er også del af udstillingen. Det samme gælder for produkter fremstillet på GEZE produktionssteder i Kina til det asiatiske marked: blandt de udstillede objekter finder du løsninger inden for røg- og varmeudsugning (RWA), gulvsprinklere og skydedørsdrev. 

Præsentation af den omfangsrige service som GEZE udbyder fra planlægning til service efter salg afrunder BAU 2019 messen. Fra de tidlige planlægningsfaser med GEZE BIM objekter til individuelle servicepakker og kursusforløb til vedligeholdelsesservice – GEZE skaber netværk med knowhow mellem alle kunder og partnere involveret i projektet i hele bygningens livscyklus.