GEZE ansatte fejrer deres arbejdsjubilæum med deres CEO

Hvert år hædrer GEZE GmbH ansatte, der har arbejdet for familievirksomheden i 25 eller 40 år. Dette år modtog 13 medarbejdere denne anerkendelse ved højtideligheden på slottet Rosenstein Museum.

En helt særlig jubilæumsfejring

Ni af vores medarbejdere, der i år fejrer et arbejdsjubilæum har arbejdet i virksomheden i over 25 år og tre af dem har været hos os i 40 år. Ingen af dem havde troet, at de ville blive så længe i den virksomhed i de kom til. Brigitte Vöster-Alber, CEO hos GEZE sagde følgende som virksomhedens leder, da hun fejrede sin 50 års fødselsdag. ”Jeg var 24 år gammel, da jeg overtog ledelsen af virksomheden. I den alder tænker du ikke så mange år frem i tiden. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville blive til 50 år. Men fra barns ben lærte jeg, at jeg skulle beholde en stilling i mange år”, siger Brigitte Vöster-Alber.


Hun har siden 1968 ledet virksomheden, der har over 3.000 ansatte i hele verden og som er en af de førende leverandører af dør-, vindues- og sikkerhedsteknologi, automatiske dørsystemer og bygningsautomatisering. Siden dengang har hun fortsat med at udvikle og kontinuerligt udvide virksomhedens fællesstrategi, portfolio og internationale forretninger. Alene de seneste par år er der blevet investeret i alt 28,8 millioner euro i hovedkvarteret i Leonberg, hvilket afspejler CEO´ens engagement for stedet og Made in Germany-kvaliteten.

Stærk kohæsion

Dette års GEZE GmbH-ansatte med jubilæum. Dette år fejrer administrerende direktør Brigitte Vöster-Alber også 50 års virksomhedsjubilæum (forside, 3. til venstre). © GEZE GmbH

GEZE er en familievirksomhed, der bevidst dyrker tætte kontakter med sine ansatte. ”Vores jubilæumsfest er en af de vigtigste datoer på året fordi vi uden vores medarbejdere ikke ville være, hvor vi er i dag,” siger Brigitte Vöster-Alber. ”Jeg er rigtig glad for, at også jeg i år fejrer et arbejdsjubilæum, og at vi fejrer vores mangeårige solidaritet med GEZE sammen. Mangeårig ansatte Christine Lehnert sætter også pris på det tætte samarbejde med sine kolleger i virksomheden. Projektkonsulentsekretæren har været ansat hos GEZE i 25 år. ”GEZE har altid støttet mig, for eksempel når min familiesituation har ændret sig. Virksomheden har altid fundet løsninger, der arbejder for begge sider.”

En virksomhed, der inspirerer

Werner Weis har også arbejdet hos GEZE i flere årtier. I 2018 markerer han sit 40 års jubilæum i virksomheden. Som arbejdsformand og instruktør på uddannelsesværkstedet har han endelig fundet sit personlige drømmejob efter at have haft flere forskellige stillinger i virksomheden. ”Det er virkelig spændende for mig at støtte og fremme vores lærlinge individuelt inden for industrisektoren. Der sker altid noget nyt”, siger Werner Weis. ”Der sker også altid en masse hos GEZE og virksomheden udvikler sig løbene med innovative tiltag.”