GEZE modtager INDUSTRY AWARD 2018

Hos GEZE begynder bæredygtighed i produktionen overalt i verden. Brugen af kølende smørelse er helt fjernet fra produktionen af påbyggede dørlukkere. GEZE automatiserer produktionsprocesser i hele verden med brug af smørelse og har nu vundet en pris for det.

Bæredygtig, effektiv og økonomisk

Marc Alber, GEZE Technology Director og Jasmina Brenner, Production Planning Project Manager med ‘Industry Prize 2018’ certifikat. Foto: GEZE GmbH

Marc Alber, GEZE Technology Director og Jasmina Brenner, Production Planning Project Manager med ‘Industry Prize 2018’ certifikat. © GEZE GmbH

Procesautomatisering med meget lidt smørelse betyder, at ingen kølende smørelse er nødvendig. Det kræver kun en meget lille mængde luftolie. Det sikrer bæredygtighed, effektivitet og gode økonomiske vilkår for alle GEZE produktionssteder i hele verden. Den nye teknologi og dertilhørende procesautomatisering mindsker produktionsområdet, cyklustiderne samt vedligeholdelsesomkostninger. Der er ingen forurening som resultat af fine partikler fra kølende smørelse. Det øger servicelevetiden for værktøjet og der er ingen kølende smørelse. Det bidrager til bæredygtighed og beskytter miljøet samt mindsker vand- og CO2-forbruget forbundet med den nye teknologi. Ekstraomkostninger mindskes også. Købet af kølende smørelse, driften af separate forarbejdningssteder og brugen af højtrykspumper til køling af værktøj er ikke længere nødvendig.

Fordelene ved in-house produktion for partnere i hele verden

”Den løbende økologiske forbedring af vores produkter og produktionssteder kombineret med vores ansvarlige tilgang til naturlige ressourcer har øverste prioritet,” siger Marc Alber, GEZE´s tekniske manager. ”Vores egne produktionssteder vil profitere fra de positive aspekter ved den nye proces og det samme vil vores partnervirksomheder rundt omkring i verden.” Den største fordel for forarbejdningsindustrien: Eftersom splinterne produceret under produktionen ikke længere kontamineres af kølende smøremiddel kan de direkte inkorporeres i produktionsprocessen.

Nye trends er afgørende for Industry Award 2018

I tråd med mottoet for ‘Integrated Industry’ deltog over 1.000 virksomheder ved INDUSTRY PRIZE 2018 organiseret af Initiative Mittelstand og Huber Verlag für Neue Medien GmbH. Hele industrisektoren befinder sig i transit grundet de nye trends inden for maskinlæring, robotics og Industry 4.0. Alle de modtagede breve blev evalueret af et uafhængigt panel af professorer, forskere, industri sektoreksperter og journalister. De kiggede særligt på progressivitet samt på økologisk, social, økonomisk og teknologiske fordele i de industriløsninger, de modtog.