GEZE modtager prisen for ”Top Employer” for sjette gang

GEZE er en tysk virksomhed med hovedsæde i Leonberg i Sydtyskland, som er specialiseret i dør-, vindues- og sikkerhedsteknik, og som igen i år er blevet udnævnt til at være blandt Tysklands bedste arbejdsgivere. Virksomheden modtager prisen ”Top Employer” for sjette gang. ”Top Employer Institute” er en førende, global certificeringsorganisation, som honorerer virksomheder, der sørger for, at medarbejderne trives og har gode forhold. Organisationen er grundlagt for 28 år siden og har i år identificeret og certificeret flere end 1.600 af de bedste arbejdsgivere i 119 lande og regioner på fem kontinenter.

Fra elev til leder: GEZE fokuserer på løbende videreuddannelse

Prisen som ”Top Employer” kræver blandt andet, at arbejdsgiveren tilbyder løbende videreuddannelse til de ansatte.

Prisen som ”Top Employer” kræver blandt andet, at arbejdsgiveren tilbyder løbende videreuddannelse til de ansatte.

Vedvarende og supplerende uddannelse til medarbejderne og det miljø, virksomheden skaber, som gør medarbejderne i stand til at udvikle deres arbejdsmæssige såvel som personlige potentiale, er primære faktorer, når virksomhederne tildeles prisen som ”Top Employer”. GEZE´s HR direktør i Tyskland, Sinem Turan, udtaler: ”GEZE´s ansatte arbejder inden for mange områder – fra traditionelle tekniske arbejdsområder til software- og app-udvikling, salg ogøkonomi. Derfor har vi ikke en standardløsning for talentsøgning og udvikling af GEZE´s ansatte. Vi udvikler individuelle planer og definerer fælles mål for fortsat at kunne tilbyde løbende videreuddannelse.”Det er en effektiv tilgang, der ikke alene viser sig ved GEZE´s lave udskiftning af medarbejdere. Mange af GEZE´s eksperter og ledere begyndte karrieren i virksomheden og blev ansat via et praktikophold eller studieprogram. Flade hierarkier, muligheden for at påtage sig et ansvar, korte beslutningsveje og virksomhedens internationale fokus skabe de perfekte forudsætninger.

GEZE´s ansatte arbejder inden for en lang række professionelle områder. Fra traditionelle tekniske jobs til software- og app-udvikling, salg og kommercielle områder. Derfor har vi ikke en standardløsning for talentsøgning og udvikling af GEZE´s ansatte. Vi udvikler individuelle planer og definerer fælles mål for fortsat at kunne tilbyde løbende videreuddannelse.

Sinem Turan, GEZE's HR direktør i Tyskland

Sådan skabes et motiverende professionelt miljø

I år er der udpeget og hædret flere end 1.600 toparbejdsgivere i 119 lande og regioner på fem kontinenter.

I år er der udpeget og hædret flere end 1.600 toparbejdsgivere i 119 lande og regioner på fem kontinenter.

Hos GEZE opfordrer vi vores ansatte tidligt til at tage et ansvar, og vi yder mere end bare professionel og teknisk support. GEZE støtter også de ansatte i at opnå en god balance mellem arbejde og privatliv med netværksforbundne arbejdspladser, hjemmekontor og aktiv support, hvis man har behov for at passe sine børn eller tage sig af familiemedlemmer. GEZE´s arbejdspladser er udstyret med den nyeste teknologi og topmoderne faciliteter. Derudover tilbyder vi hos GEZE også fleksible kontorløsninger og arbejdspladser, og vores bygninger omkranses af grønne områder med masser af mulighed for kreativ udfoldelse og afslapning.

Gå til vores jobtilbud