GEZE modtager Top Job-pris

Arbejdsgiverens attraktivitet er skrevet med stort hos GEZE: Specialisten inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknologi modtog ”Top Job”-pris fra tidligere forbundsminister for økonomi, Wolfgang Clement, den 22. februar 2019 i Berlin. GEZE´s adm. direktør Sandra Alber modtog prisen på vegne af GEZE.

Helt utrolige arbejdsgiver kvaliteter

© Top Job

Især ”Top Job” mentor Wolfgang Clement roste de prisbelønnede virksomheder for deres strategiske fokus på bæredygtige menneskelige ressourcer og fortsat udvikling af deres arbejdsgiver kvaliteter. Tidligere vicekansler Sigmar Gabriel har også takket virksomhederne: ”Sammen med ejerskab følger også ansvar. Det bør også gælde for et fællesskabs ve og vel.” Det er primært mellemstore virksomheder som GEZE, der opfylder denne konstitutionelle forpligtelse med deres udbud af uddannelser. zeag GmbH, center for arbejdsgiver attraktivitet, uddeler kvalitetsmærkningen ”Top Job” til virksomheder, der fremmer et sundt arbejdsklima. Det fremgår af kvaliteten udført af ledelsen og stor jobtilfredshed blandt medarbejderne.

Sammenligning af ”Top Jobs” i hele landet

GEZE´s adm. direktør Sandra Alber modtog prisen fra tidligere forbundsminister for økonomi Wolfgang Clement.

© Top Job

GEZE er især ekstraordinær inden for lederskab og vision, kultur og kommunikation og har et langsigtet perspektiv for de ansatte. Blandt andet har de ansatte stor fordel af en lang række tilbud for yderligere uddannelse og ansvarsfyldte opgaver i et globalt miljø. De nyder også godt af fordelene ved en mellemstor familievirksomhed såsom flade hierarkier, korte beslutningsveje og en overgennemsnitlig præstationsorienteret løn.

Vi er utroligt glade for at modtage ”Top Job”-mærkningen. Vi er også meget glade for at vores tilgang til arbejdsstyrken bliver præmieret på denne måde. Det er del af vores strategi at være en attraktiv arbejdsgiver. Vi vil fortsætte med at bygge videre på kvaliteter som arbejdsgiver på baggrund af ”Top Job” analysen og den omfattende feedback fra vores ansatte.

Sandra Alber, adm. direktør GEZE GmbH

GEZE har succes med aktuelle HR-værktøjer

Forskere fra Institute for Leadership and Human Resource Management på universitetet i St Gallen og ledet af professor Heike Bruch spurgte HR-ledelsen online om anvendte HR-værktøjer. Til dette formål gør GEZE blandt andet brug af et moderne cloud-baseret HR-værktøj, der bruges til at måle præstation og skabe enighed om mål og støtte til individuel støtte til den enkelte ansatte. HR-værktøjet afgør en tredjedel og et spørgeskema til de ansatte to tredjedele af det endelige resultat.

98 mellemstore virksomheder søgte til den aktuelle runde af ”Top Job”. 81 virksomheder vil nu bære mærkningen de næste to år. I alt 16.740 ansatte blev udspurgt, omkring 62 % af dem arbejder i familievirksomheden. Toparbejdsgiverne inkluderer 25 nationale og 7 globale markedsførende virksomheder. I gennemsnit har virksomhederne 307 ansatte og den gennemsnitlige andel af kvinder i ledelsesstillinger udgør 24 %.

Yderligere information