GEZE modtager to udmærkelser: Toparbejdsgiver i Tyskland 2018 og FOCUS MONEY

GEZE er endnu en gang blandt toparbejdsgiverne i Tyskland. GEZE modtog udmærkelsen for femte gang. Forretningsmagasinet FOCUS MONEY har også kaldt GEZE en af de arbejdsgivere, der tilbyder de bedste og mest sikre jobs i Tyskland.

Bæredygtige jobs

For størstedelen af de (fremtidige) ansatte er et godt job i dag lig med en arbejdsplads med en troværdig og forudsigelig fremtid. FOCUS MONEY undersøger sektorerne og Tysklands virksomheder, hvor jobs er særligt sikre og bæredygtige. I GERMANY TEST serierne undersøgte man i et videnskabeligt studie, hvor ”Tysklands mest bæredygtige jobs” findes.

Fakta på fakta...

FOCUS´ resultat er baseret på analyser af virksomheders vedholdenhed i forhold til deres primære præstationsindikatorer for flere ansatte, omsætning og profit. Alle tre kriterier skulle mødes kumulativt over en sammenhængende periode på fem år. Til sammen reflekterer værdierne økonomisk velstand og dermed, om jobs er sikret fremadrettet. Den overordnede beregning inkluderer også information om, hvorvidt en virksomhed anbefales af sine egne ansatte og som arbejdsgiver i branchen.

Vi er stolte over begge priser. Kriterierne anvendt under vurderingen komplementerer hinanden og er helt i tråd med vores familievirksomheds værdisæt. Vores fokus er arbejdstagerorienteret. Det er en af søjlerne i vores fortsatte udvikling og virksomhedens organiske vækst.

Brigitte Vöster-Alber, CEO

Revisionsprocedure med høje krav

GEZE tilbyder fremragende rolle med masser af ansvar. Foto: GEZE GmbH

GEZE tilbyder fremragende rolle med masser af ansvar. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Tysklands toparbejdsgiver certificerer kun de virksomheder, der har bevidst, at de imødekommer de høje standarder i deres personlige management og strategi. ”Vi støtter vores veluddannede specialister og ledere individuelt og understreger færdigheder, der er vigtige for fremtiden. Vores ansatte er garanter for vores innovative styrke og det er dem, vi arbejder med for at sikre ny udvikling. Det er kun med deres ideer og engagement, at det lykkes for os at komme ind på bygningsautomatiseringsmarkedet de seneste år. Vi er pionerer inden for automatisering og netværksstyring af døre og vinduer i smart buildings,” siger CEO Brigitte Vöster-Alber.

Resultatet af den omfattende undersøgelse hos Top Employers Institute viser et utroligt godt arbejdsmiljø: GEZE tilbyder udfordrende opgaver med masser af muligheder for at tage ansvar, interessante fremtidsudsigter og et bredt uddannelses- og studieprogram i et innovativt og internationalt miljø kombineret med fordelene i en mellemstor familievirksomhed. Det indebærer flade hierarkier og korte beslutningsveje, udviklingsmuligheder og en overgennemsnitligt relateret kompensation og virksomhedspensionsordning, god work/life balance samt åben virksomhedskultur.

Om kvalitetsmærkningen:

Top Employer Germany og Focus Money:

Top Employer Institute analyserer førende toparbejdsgivere globalt for at finde frem til dem, som tilbyder fremragende forhold for ansatte, udvikler talenter i alle virksomhedsområder og fortsat udvikler fokus for de ansatte. Som del af certificeringen er alle virksomheder underlagt den samme strenge revisionsprocedure. For at garantere objektivitet i hele certificeringsprocessen gennemgås alle resultater efterfølgende af et stort revisionsfirma.

Tysklands bedste bæredygtige jobs

I FOCUS-MONEY GERMANY TEST blev undersøgelsen udført i samarbejde med professor i medicin Werner Sarges, en ekspert indenfor management diagnostik. Målet med undersøgelsen er at gøre store virksomheder mere transparente og sammenlignelige. Undersøgelsen vurderede præstationsindikatorer for 5.000 virksomheder i Tyskland med det højeste antal ansatte. I alt 491 virksomheder fra 52 forskellige brancher modtog prisen.