GEZE på Fensterbau Frontale: innovative dør-, vindues- og sikkerhedsteknologi – intelligent netværksstyring

GEZE repræsenterer omdannelse af ejendomme til intelligente bygninger med høj levekvalitet, hvor folk gerne vil bo. Producenten præsenterer højdepunkter fra hele produktsortimentet med høje krav til innovation på Fensterbau Frontale 2020. Innovation til intelligente sikkerhedsvinduer og dørløsninger samt produkter, der allerede er tilgængelige på markedet og som har stor succes. Også individuelle løsninger, netværksstyring og automatiseringsløsninger vil stå i fokus samt GEZE´s service og konsulenttilbud for planlæggere og installeringsvirksomheder.

Let og sikker kontrol af tunge rammer

Let og sikker kontrol af tunge rammer.

Let og sikker kontrol af tunge rammer. © Exorbitart / GEZE GmbH

Store vinduer forbedrer kvaliteten betydeligt på kontoret og beboelsen. Ligesom en visuel opgradering bringer store vinduer også mere dagslys ind i rummet: Mange mennesker synes bedre om sollys end om kunstigt lys. I 2020 lancerer GEZE et intelligent drev, du kan dreje og tilte vinduer på op til tre meters højde med og som kombinerer ventilering og sikkerhedsautomatik. Drevet åbner og lukker rammen i en tiltet position for naturlig ventilering samtidig med, at den besidder en låsefunktion. Drevet med et utroligt lavt lydniveau kontrolleres enten centralt via bygningsstyringsteknologien eller fra et kontrolpanel direkte på drevet.

Behagelige omgivelser takket være naturlig ventilering

Behagelige omgivelser takket være naturlig ventilering.

Behagelige omgivelser takket være naturlig ventilering. © Exorbitart / GEZE GmbH

Naturlig ventilering er en anden faktor i en beboelse af høj kvalitet: GEZE vil præsentere vinduesventileringssystemer, der effektivt kombinerer energistyring, sikkerhedsaspekter og en behagelig atmosfære på Fensterbau Frontale. GEZE præsenterer nye koblingsmoduler på messen, der let kan kombinere vinduesdrev og sikkerhedssensorer og integrere dem i central byggekontrol. Naturlig ventilationsteknologi kan også automatiseres og kontrolleres fuldt og helt fra centralt sted: GEZE præsenterer nye KNX-kompatible ventileringskontrolenheder, der resulterer i præ-defineret ventilationsscenarier såsom det ønskede tidsrum, CO2-ventilering eller natafkøling, men som også kan konfigureres individuelt.

Pålidelig adgang til mange forskellige indretninger

Pålidelig adgang til mange forskellige indretninger.

Pålidelig adgang til mange forskellige indretninger. © Annika Feuss / GEZE GmbH

Adgangskontrolsystemer regulerer for hvem, hvor og hvornår en bygning eller et område inden i bygningen, er tilgængelig. GEZE vil udvide sin moderne identifikation og kontrolsystem portfolio i 2020 med en ny smart løsning inden for bygningsautomatisering. Softwaren giver planlægger og operatør flere muligheder som del af en dynamisk sikkerhed og brandbeskyttelseskoncepter, intelligent røg- og varmeudsugning og målrettet frigivelse af nødudgange. GEZE vil tilbyde ny adgangskontrol løsninger til små og mellemstore bygninger.