GEZE udmærket to gange til ICONIC AWARDS

Omfattende netværksstyring: ICONIC AWARDS: Innovative Architecture er den første internationale arkitektur og designkonkurrence, der beskæftiger sig med et sammenspil mellem de forskellige discipliner. Den retter opmærksomheden hen på den grundlæggende vigtighed af, hvordan individuelle produktgrupper arbejder sammen og uddeler priser til ekstraordinære bygningsprojekter og innovativt interiør og produktdesign inden for arkitektur. Vinderen i kategorien ”Produkter” var Powerturn F-IS/TS svingdør drevsystem mens FA GC 170 trådløs udvidelse vandt ”Selection”-prisen.

Powerturn F-IS/TS designhøjdepunkt: man kigger efter to teknologier

Foyeren i rådhuset i Leonberg

Powerturn F-IS/TS svinddørs drevsystem i rådhuset i Leonberg. © Jürgen Pollak / GEZE GmbH

En enestående kombination af svingdørsdrev og dørlukkere er en visuelt elegant, multifunktionel variant til 2-fløjs svingdøre. Den er allermest attraktiv, når den aktive dørfløj bevæger sig og driftes automatisk for at sikre lettere adgang og tilgængelighed. En særlig visuel funktion ved dørsystemet er en optik, der får det til at se ud som om begge dørfløje hele tiden er i bevægelse. Duoen er en populær løsning til asymmetriske døre. Powerturns dørdrev tilbyder ubegrænsede muligheder til individuelt bygningsdesign.

Læs mere om Powerturn

Trådløs og behagelig: FA GC 170 trådløs udvidelse til GEZE´s hold-åbent systemer

FA GC 170

Eksempler på et hold-åbent system

For at tilbyde mere sikkerhed og bekvemmelighed har GEZE gjort en række hold-åbent systemer endnu mere attraktive med en speciel udvidelsesløsning: GEZE FA GC 170 trådløs udvidelse, der gør det muligt at oprette forbindelse til trådløse loftmonterede detektorer og manuelt udløse kontakter på den styrtmonterede detektor på alle GEZE hold-åbent systemer. Konventionelle ledningsforbindelser kan udskiftes med trådløse, uden separate behov for ledninger. Det gør det let at planlægge og skaber sikkerhed i planlægningen, særligt i fredede bygninger. FA GC 170 er derfor også en velkommen løsning til eftermontering og tilbyder testet præventiv brandbeskyttelse.

Prisuddelingsceremoni på Pinakothek der Moderne

Stedet for prisuddelingen kunne ikke have passet bedre: en af Europas mest prominente bygninger når det kommer til moderne kunst, arkitektur og design. Pinakothek der Moderne i München husede prisuddelingsceremonien som del af Expo Real den 8. oktober 2018. Alle prisvindende produkter findes anført i ICONIC-oversigten online. Yderligere information finder du på www.iconic-architecture.com.

Rat für Formgebung – German Design Council

Et initiativ fra den tyske forbundsdag i sammenslutningen for tysk industri og førende virksomheder: Tysk designråd er en af verdens vigtigste centre for ekspertise inden for design og arkitektur. Den har sit virke mellem designere og byggebranchen. Deres priser betragtes som en international udmærkelse for kvalitet inden for nyeste udvikling og designpræstationer. Den uafhængige jury for ICONIC AWARDS: Innovativ arkitektur består af repræsentanter fra arkitekturbranchen, indendørs design, design og brand kommunikationer.