Intelligent byggekontrol: GEZE på Light + Building

Intelligent byggeri – mange planlæggere og facility managers fortolker det som automatisering og intelligent kontrol af varme, ventilering, luftcirkulation og lys. GEZE Cockpit skaber en automatiseringsplatform, der også kan kontrollere dør-, vindues- og sikkerhedsteknologi centralt eller integreres i bygningsstyring på højt niveau. GEZE præsenterer sin nye GEZE Cockpit applikation på Frankfurt Light & Building-messen for adgangskontrol, naturlig ventilering og kompakt røg og brand kontrolsystemer. GEZE´s produkt højdepunkter udstilles i hal 9.1, stand B11 fra den 8.-13. marts.

GEZE Cockpit – åbent system for let integration

Automatiske dørsystemer, vinduesteknologi, røg- og varmeudsugning (SHE) og sikkerhedsteknologi kan kontrolleres centralt med GEZE Cockpit. Foto: GEZE GmbH

Automatiske dørsystemer, vinduesteknologi, røg- og varmeudsugning (SHE) og sikkerhedsteknologi kan kontrolleres centralt med GEZE Cockpit.

Automatiske dørsystemer, vinduesteknologi, røg- og varmeudsugningssystemer og sikkerhedsteknologi kan kontrolleres centralt med GEZE Cockpit – også i store bygningskomplekser. Hvad der adskiller det fra andre: Andre intelligente bygningselementer kan også let integreres via det åbne kommunikationsstandard BACnet uanset producent eller vedligeholdelsesgruppe.

GEZE tilbyder Cockpit i forskellige versioner: Til små og mellemstore ejendomme er det tilgængelig som stand-alone løsning og til større ejendomme og bygningskomplekser er det en smart router, hvormed intelligente GEZE-produkter kan integreres i bygningsstyringsteknologi af høj kvalitet såsom automatiske døre- og vinduessystemer eller røg- og varmeudsugningssystemer. GEZE Cockpit kan tilpasses og konfigureres i overensstemmelse med bygningens størrelse og funktion.

Individuelt tilpasset til forskellige krav

GEZE Cockpit kan også justeres i overensstemmelse med bygningens størrelse og funktionsjustering og konfiguration. Foto: GEZE GmbH

GEZE Cockpit kan også justeres i overensstemmelse med bygningens størrelse og funktionsjustering og konfiguration. © iStock

På Messen vil GEZE også præsentere de seneste moduler for adgangsmonitorering og kontrol, naturlig ventilering og røg- og varmeudsugning, hvilket alt sammen er kompatibelt til integration i GEZE Cockpit. Individuelle scenarier kan konfigureres og opbevares i GEZE Cockpit: Døre og vinduer åbnes og lukkes i overensstemmelse med tid eller en begivenhed, adgangsrettigheder kontrolleres eller nødudgange åbnes og røg- og varmeudsugningssystemer monitoreres. Status for de individuelle paneler aftransporteres med en visualisering og tidskrævende lokale kontroller kan reduceres samtidig med at fejlrapporteringen falder.

Røg- og brandsikkerhedsløsninger til mindre projekter

Krav til brandsikkerhed vokser hele tiden: GEZE præsenterer en ny røg- og varmeudsugningsløsning, der gør det muligt for selv små projekter at blive beskyttet intelligent og automatisk. Den nye strømkontrol enhed til røg- og varmeudsugningssystemer er forudprogrammeret, men let at konfigurere til individuelle scenarier. Den er let tilgængelig og karakteriseret ved hurtig installering og let ibrugtagning.