Læreplads hos GEZE: et spring ind i fremtiden

Hos GEZE spiller innovation og perspektivet om en livlig fremtid en vigtig rolle. Det kræver intelligente, kreative mennesker, der stikker hovederne sammen og arbejder med os hen imod vores mål om at skabe bygninger, der er værd at leve i. Derfor er vi også ekstra glade for at byde 16 nye lærlinge velkommen til GEZE i år.

Lad os komme i gang. Begyndelsen på en læreplads hos GEZE

I september begynder 16 lærlinge deres professionelle fremtid hos GEZE inden for områder som informationsteknologi, industrimekaniker, mekatronik og maskindrift.

Hvorfor valgte de at gå i lære hos GEZE? Det er der nogle gode grunde til:

”Jeg vidste, at jeg ville lave noget med teknik, og så lagde jeg mærke til GEZE til et informationsmøde. Jeg kigger nærmere på virksomheden og synes den var ret interessant”, siger en fremtidig mekatroniker på sin første dag som lærling hos GEZE.

”GEZE er en pålidelig arbejdsgiver, og de laver præcis den type arbejde, jeg interesserer mig for”, bekræfter en anden lærling.
 

Tag en uddannelse parallelt til jobbet hos – GEZE masser af fordele:

 • Et højt mål af praktisk orientering: 70 % af læretiden tilbringes i produktionen
 • Et alsidigt læreindholdsskema med masser af teamwork og spændende projekter
 • Support fra veluddannede instruktører og lærlingmentorer (lærlinge på 2. og 3. år)
 • Målrettet støtte for opnåelse af kernekompetencer og specialiserede færdigheder samt individuelle evner
 • Mange kursusmuligheder og gratis eftermiddage til studiet
 • Moderne arbejdsplads og medieudstyr i fleksible arbejdsområder
 • International udveksling med 32 globale datterselskaber
 • Erhvervsuddannelsen afsluttes efter mindst 2 år og maksimalt 3 år

Og det bedste er, at vi giver vores lærlinge mulighed for at blive en del af teamet lige med det samme.

Det siger vores nye lærlinge, når de begynder deres lære:

”Mit første indtryk var virkelig positivt. Jeg havde allerede haft mulighed for at møde mange af mine fremtidige kolleger og der er en god stemning mellem trainees og lærere.”

”Meget positivt! Vi fik forklaret mange ting og alle vores spørgsmål blev behandlet. Jeg glæder mig til gode erfaringer med samarbejdet og til at nyde arbejdet og til at få en god læretid.”

Så er der kun én ting mere at sige: Velkommen til GEZE!

Positive udsigter for lærlinge

Langsigtede perspektiver er vigtige for at opretholde et højt mål af motivation og evnen til innovation. Derfor tilbyder vi vores lærlinge gode udviklingsperspektiver og fremtidig ansættelse. Det betyder, at vores lærlinge kan forvente en sikker stilling i et arbejdsmiljø, der er karakteriseret af åbenhed, fleksible arbejdstider, moderne omgivelser og gode muligheder for en ansættelse. Antallet af ansatte hos GEZE er steget løbende også i et økonomisk klima, der til tider har været meget udfordrende. Vi har 3.200 ansatte rundt omkring i hele verden. Ud over sikre jobudsigter betyder det, at vores lærlinge har udsigt til mange nye kolleger rundt omkring i verden.

Individuelle uddannelsesmuligheder, der følger med indtræden på arbejdsmarkedet

Læretiden er slut og det er tid til at træde ind på arbejdsmarkedet – hvad så nu? Så snart de har færdiggjort deres lærlingetid tilbyder et professionelt udviklingsprogram interesserede ansatte muligheden for videreuddannelse eller en specialisering som inkluderer:

 • Specialist
 • Master håndværker
 • Teknikker
 • Bachelor
 • Master

Det er klart, at vi støtter vores ansatte i deres individuelle professionelle udvikling. For eksempel dækker vi en del af omkostningerne for professionelle kursusaktiviteter eller gør det muligt for ansatte at opnå personlig træning igennem en mulighed for at tage orlov eller ubetalt orlov til sådanne formål eller muligheden for at sænke antallet af arbejdstimer.

Hvis det lyder godt i dine ører, så læs mere om at arbejde for GEZE her:

Læs mere