Ny GEZE-website yder support til bygningens samlede livscyklus

Den nye website for GEZE Danmark er klart struktureret og både hurtig og let at bruge. Siden løfter den digitale kommunikation med kunder og kundeemner til et nyt niveau. GEZE arbejder målrettet på at anvende innovative og moderne døre, vinduer og sikkerhedsteknologier til at skabe ekstraordinært brugervenlige bygninger. GEZEs nye website gør det endnu hurtigere og nemmere at få adgang til virksomhedens produkter og service.

Den nye website for GEZE Danmark er klart struktureret og både hurtig og let at bruge. Siden løfter den digitale kommunikation med kunder og kundeemner til et nyt niveau.

Den nye website for GEZE Danmark er klart struktureret.

Information og arbejdsprocesser i et digitalt format

Planlægning og drift af moderne bygninger bliver stadig mere kompleks: Automatisering og digitalisering af mange bygningskomponenter kombineret med nye regler og lovgivning betyder, at alle eksperter, der er involveret i bygningens livscyklus, er presset af den stigende kompleksitet. Den nye website hjælper kunderne med at optimere deres planlægnings- og indkøbsprocesser. Brugerne kan enkelt inkorporere siden i deres arbejdsprocesser og bruge den som et effektivt værktøj.

Den nye website er let at navigere i og tager brugerne hurtigt og intuitivt til den del af bygningens livscyklus, de leder efter. GEZEs services er struktureret efter de samme retningslinjer. Uanset hvilken enhed, du tilgår siden fra, er GEZEs produktinformationer og -dokumenter fuldt tilgængelige og kan downloades – selv fra mobile enheder.

Løsninger og knowhow til alle målgrupper

Målet for den nye GEZE-website er, at planlæggere, installationsingeniører og bygningsadministratorer med få klik får adgang til de oplysninger og værktøjer, de har brug for – det relevante indhold skal altid være lige ved hånden. For planlæggere og arkitekter betyder det fri adgang til for eksempel GEZEs BIM-dørobjekter, standardskabeloner til projekt- og produktspecifikke udbudstekster samt tegninger og kabeldiagrammer. Brugere kan hurtigt og nemt finde installationsinstruktioner, tegninger og videoer.

Afsnittet 'Services' giver brugerne direkte adgang til søgefunktioner og værktøjer som fx online-serviceordrer, mulighed for at købe originale reservedele samt mange andre GEZE-onlinetjenester.