Nye THZ N4- og THZ Comfort N4-trappeopgangscentraler fra GEZE

GEZE har redesignet sine trappeopgangscentraler THZ N4 og THZ Comfort N4: Med en stærkere strømforsyning kan disse enheder nu forsyne et yderligere vinduesdrev. Endvidere er begge modeller nu udstyret med en grænseflade til serviceterminalen GEZE ST220. Dette har gjort ibrugtagning og vedligeholdelse både nemmere og hurtigere. En ny forbindelsesenhed gør det nemmere at forbinde motorlinjen.

Røgafsugning og ventilation i samme enhed

GEZEs løsninger skaber sikkerhed, hvor bygningsreglementet kun kræver røgafsugning, f.eks. i trappeopgange, men de opfylder også strengere krav til røg og varmeafsugning. Takket være de kompakte mål kan de optimerede THZ N4 og THZ Comfort N4 installeres næsten usynligt på smalle trappeopgange. Deres integrerede ventilationsfunktioner muliggør en optimal ventilation. Udgangsstrømmen på 4,5 ampere er tilstrækkelig til at betjene op til 4 vinduesdrev som f.eks. GEZE Slimchain kædedrev.

Mere om røg og varmeafsugning

Nem installation og vedligeholdelse

En ny forbindelsesenhed til motorlinjen gør ledningsføringen meget nemmere: Åbn grebet, sæt lederen i, og luk grebet. Med grænsefladen ST220 er ibrugtagning og vedligeholdelse af modellerne både nemt og enkelt – parametre, driftstilstande og fejlmeddelelser vises i klar tekst. Ved brug af meldekontakter kan signaler f.eks. også sendes til bygningsstyresystemet. Vind- eller regnsensorer kan forbindes til styreenhederne uden brug af yderligere moduler, så vinduerne lukker sikkert, selv i tilfælde af regn eller kraftig blæst.