Nyt kontrolpanel til mindre bygninger: GEZE MBZ 300 N8

GEZE udvider sit udvalg af styringsenheder til røg- og varmeafsugningsanlæg med den nye MBZ 300 N8: det nye kontrolpanel med kompakte mål på 300 x 400 x 200 mm er specielt designet til små og mellemstore bygninger og trapper. MBZ 300 N8 er let tilgængelig og udmærker sig ved hurtig installation og nem ibrugtagning.

Nem styring af røg- og varmeafsugningsanlæg

© GEZE GmbH

Det nye MBZ 300 N8-kontrolpanel inkluderer moduler til en brandsektion og en ventilationsgruppe, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet til styring af mindre røg- og varmeafsugningsanlæg, som man generelt ser ved større systemer. Det er designet til røg- og varmeafsugningsanlæg med seks til otte vinduesdrev med en udgangsstrøm på 24 volt og 8 ampere. MBZ 300 N8 leveres med en ledig stikkontakt til et ekstra MBZ 300-modul til andre eventuelle anvendelser (drivmodul, vejrmodul eller relæmodul).

Forskellige netværksmuligheder

MBZ 300 N8 kan netværksforbindes med andre MBZ 300-modeller. Op til 30 MBZ 300 styreenheder kan tilsluttes til et stort røg- og varmeafsugningsanlæg via et valgfrit CAN-modul. Forbindelse til et bygningsadministrationssystem er muligt via GEZE IO 420-interface-modulet. Ventilationsfunktionerne kan styres via BACnet MS TP-protokol; statusrapporter såsom alarmer og forstyrrelser sendes af styreenheden.

Hurtig og enkel installation af GEZE-kontrolpanel

På trods af sin kompakte størrelse er MBZ 300 N8 meget nemt tilgængeligt og derfor også let at installere. Styreenheden skal ikke tilpasses standardapplikationer, fordi den allerede er forudindstillet. MBZ 300 N8 fås i et præforbundet design med push-in-rækkeklemmer. Ledningerne er designet på en sådan måde, at det sikres, at tilsluttede GEZE-vinduesdrev automatisk kan skelne mellem ventilations- og RWA-tilstand.

Projektspecifik styring og nem vedligeholdelse

E 250 NT

E 250 NT © Jürgen Pollak / GEZE GmbH

Ved projektspecifikke krav har pc-softwaren til MBZ 300 en lang række justeringsmuligheder, selv når det drejer sig om at illustrere komplekse røg- og varmeafsugningsfunktioner. Indstillinger kan implementeres hurtigt og sikkert - også efterfølgende. MBZ 300 logger også automatisk alle rapporter og hændelser fra systemet, hvilket betyder, at fejl hurtigt kan identificeres og behandles under vedligeholdelse. Serviceintervaller kan nemt nulstilles.