Oplev GEZE-produkter online: digital messeudstilling præsenterer innovative teknologier

GEZE står for smarte tekniske løsninger til døre, vinduer og bygningssikkerhed: Med en digital messestand demonstrerer virksomheden sin innovative styrke under udfordrende omstændigheder. GEZE´s partnere, kunder og interessenter kan få mere at vide om de vigtigste produktinnovationer interaktivt her. Ud over de fysiske seminarer, som snart finder sted igen i overensstemmelse med hygiejnebestemmelserne, vil GEZE fortsat tilbyde online workshops for montører og detailhandlere.

Interaktiv messestand viser dig de nye produkthøjdepunkter

Hvis du hurtigt og i komprimeret form gerne vil have mere at vide om GEZE´s produkthøjdepunkter, kan du klikke på det tilsvarende punkt på standen direkte via standoversigten. GEZE præsenterer de respektive højdepunkter inden for vindues- og dørteknik, skydedørsbeslagsystemer, sikkerhed og bygningsstyreteknik. Ved at klikke på den respektive info-knap på produkterne og informationstavlerne føres brugeren til en bestemt produktside med andre funktioner, downloadadgang til produktark og korte produktvideoer.

Vi har selvfølgelig ikke den direkte dialog med kunderne, men selv før social afstand blev indført, havde GEZE etableret en række kanaler til at kommunikere med partnere og kunder overalt i verden. De midler, vi investerede i opbygningen af de digitale kommunikationstilbud, var det dobbelte værd. For eksempel kunne vi ret enkelt omlægge vores kommunikation og store dele af salget til de nye rammer.

Christian Schulze Dieckhoff, salgschef for Tyskland/Luxembourg hos GEZE

Optimér indendørsmiljøet med intelligente vinduesløsninger

I 2020 lægger GEZE særlig vægt på intelligente vinduesløsninger, hvor behovet for naturlig ventilation og dagslys kan implementeres i individuelle løsninger eller hele bygningen. I private boliger og erhvervsejendomme gør store vinduer, at det er rarere at opholde sig indendørs, men på grund af de store mål ligger der en række specifikationer for åbnings- og sikkerhedsteknologi: GEZE præsenterer det intelligente drev F 1200+, som kan kombineres med sikkerheds- og ventilationsteknologi. Med GEZE NatVent kan fordelene ved naturlig ventilation og automatiske styreenheder udvides til hele bygninger eller bygningsenheder og integreres i de centrale bygningsstyringsenheder. 

Mere om GEZE vinduesystemer

Mere om GEZE-bygningsautomatisering

Gå til den digitale messe