Quintessenz: GEZE GmbH Grand Prix for Simon Runte

Springrytter Simon Runte fra RFV Weilheim/Teck vandt den meget udfordrende showspring-konkurrence med en vindende runde på sin 8-årige holsteinerhoppe Quintessen. Han opnåede det bedste samlede resultat: 44.41 sekunder med et strafpoint fra panelet. Rytteren vinder en pengepris og en værdifuld guldmønt, mens hesten modtager det smukke GEZE hestetæppe.

Tillykke med den fantastiske sæson

Elegant speciel pris: GEZE hestetæppe til den vindende hoppe Quintessenz.

Vi ønsker Simon Runte tillykke. © GEZE GmbH

Vi ønsker vinderne tillykke. Vinderen af denne sæsons udfordringer inden for show-springning ved de nationale mesterskaber i Tübingen og topturneringen i Sydtyskland i Nördlingen. For to år siden var han og hans hest nomineret til verdensmesterskaberne for unge heste i Zangersheide i Belgien. Han trænede blandt andet med den olympiske rytter Paul Schockemöhle.

Hastighed er ikke alting

Favoritten Tobias Sawatzki og den 8-årige belgiske hoppe Koresse de Jucaso (Göbrichen) var kun en hundrededel sekund langsommere og med et strafpoint. Den hurtigste rytter var Markus Kölz og den 10-årige kastaniebrune vallak Dornadello (Winnenden) på 36,08 sekunder. De fire straffepoint betød dog, at de kun opnåede en 3. plads. 30 heste og ryttere gik til start, ti fik en placering, men kun de otte bedste ryttere klarede den til finalen. 

GEZE og hestesport

Prisuddelingsceremoni i bedste ridevejr. Sandra Alber, GEZE-aktionær, overrækker prisen til Simon Runte, vinder af den krævende show springkonkurrence. © GEZE GmbH

GEZE GmbH Grand Prix motiverer velkendte show-springryttere hvert år. GEZE er lige så tæt forbundet med byen Leonberg, som vi er til hestesporten, et af vores mange sociale engagementer. GEZE er som regel hovedsponsoren ved Leonbergs hestesportskonkurrence (Leonbergers Reiterspiele) og grundlægger af den meget krævende springkonkurrence.