Start på DHBW-studier 2018: Igennem GEZE´s dør til en succesfuld karriere med fremtid

Vælg et studieprogram med GEZE og kombinér studiet med din professionelle erfaring. Supplér det, du har lært under forelæsningerne med praktiske og spændende emner. Du kan bidrage til at formgive din egen fremtid og nyde de fremragende fremtidsudsigter. I dag byder vi velkommen til 12 nye studerende på Universitetet DHBW i Stuttgart på syv studieprogrammer.

De 12 nye studerende på Universitetet DHBW på det interaktive startprogram. Foto: GEZE GmbH

Begyndelsen på en succesfuld fremtid: Studier og praktisk erfaring i ét. De 12 nye studerende på Universitetet DHBW på det interaktive startprogram.

En varm velkomst

De har allerede de første eksamensbeviser og et hav af ideer. Det er dog ikke et studieprogram, der er bundet til auditoriet – det praktiske aspekt er den store fordel. De studerende, der deltager i programmet nyder godt af den praktiske erfaring hvert eneste semester. Med GEZE har vores 12 nye studerende på DBHW universitetet en moderne fremtidssikret arbejdsgiver i et supermoderne miljø, fuld support til en succesfuld grad og målrettet yderligere udvikling.

Fremtiden er ”smart”

Som en af verdens mest succesfulde og innovative udbydere af produkter og systemer til automatisering, digitalisering og netværksintegration af døre og vinduer tilbyder GEZE en lang række karriereveje. Vi arbejder på fremtidige projekter såsom smart byggeri. Det omfatter mange forskellige internationale aktivitetsområder inden for hvilke, vi tilbyder fremtidsorienterede kurser.

Studieprogrammer for en fælles fremtid

Aldrig før har så mange intelligente og motiverede hjerner begyndt et praktisk integreret bachelor studie i syv discipliner sammen med os. For vores fælles mål om at gøre bygninger til et bedre sted at leve.

 • Business informatics
 • International Business
 • Mekatronik
 • Industriingeniør
 • Ingeniørvæsen
 • Elektrisk ingeniør 
 • Digital Business Management

Vores entusiastiske og dedikerede DHBW-studerende føler, at de hører til, at de er dedikerede og entusiastiske og har et mål om at opnå de bedste resultater. Vi kan hjælpe.

Det tilbyder vi DHBW-studerende:

 • Topspændende og ansvarlige projekter
 • Opgaver inden for ideelle områder – overalt hvor muligt
 • Fremme af særlige evner
 • Ekstra målrettet støtte i kerne- og specialistkompetencer
 • Rejser til udlandet: Udsendelse til datterselskaber i hele verden
 • Legater til semestre på udenlandske universiteter
 • Intensiv støtte til bacheloropgaver
 • Fritidsaktiviteter og socialt engagement

Vælg din retning

GEZE åbner mange døre for studerende og giver dem mulighed for at følge deres egne veje. Vi foretrækker at rekruttere specialister og managere fra vores egne rækker og målretter vores uddannelsesprogrammer i overensstemmelse hermed. Mulighederne vi tilbyder er godkendt af et stort antal managere, der begyndte deres karriere hos GEZE som DHBW-studerende. 

Læs mere om en karriere hos GEZE

Hvad kan du godt lide ved GEZE?

Till Hassel, SAP konsulent, foto: GEZE GmbH

© GEZE GmbH

”GEZE´s internationale natur gør arbejdsdagen interessant og varieret og det kan jeg godt lide. Ud over at arbejde på spændende projekter her i Tyskland har jeg fået ansvaret for at støtte et projekt i et datterselskab i Singapore, der indebærer et to måneders ophold. Det overgik alle mine forventninger.” Till Hassel modtog sin bachelor i Business Informatics i 2017 og er nu SAP-konsulent.

Anna Zündel, DHBW mekatronik student, 2. år, foto: GEZE GmbH

Foto: GEZE GmbH

”Jeg har altid elsket at arbejde for GEZE under vores praktikforløb. Det er en dejlig afveksling af vende tilbage til sådan et behageligt arbejdsklima efter universitetsopholdene. En af mine hovedforventninger til GEZE var at finde støtte og hjælp under studiet og at jeg ville være i stand til at få en masse praktisk erfaring. Det er blevet opfyldt 100 %. Det, jeg lærer her, giver liv til det teoretiske indhold, jeg lærer på kurserne på universitetet, siger Anna Zündel, der læser mekatronik på andet år på DHBW. 

Vores ansatte er vores vigtigste ressource

Vores familievirksomhed sætter fokus på mennesker og deres personlighed så vi fremmer vores studerendes individuelle kvalifikationer med aktuelle opgaver og nyeste medieteknologi, der muliggør en fleksibel måde at arbejde på. Det hjælper til at bringe teams sammen hurtigt og let og til at arbejde bedre sammen.

GEZE fællesskabet

GEZE´s uddannelsesfællesskab er det digitale netværk, der uundværligt for DHBW-studerende, elever og lærlinge lige fra begyndelsen. Ikke alene kan I lære hinanden at kende bedre og hurtigt, networke og støtte hinanden. Platformen giver også alle relevante kursusinformationer og plejes bagefter og opdateres af alle i ”fællesskabet”.