Udvidelse af hold-åbent systemer – behagelig trådløs drift

For at tilbyde sikkerhed og brugervenlighed har GEZE gjort en lang række hold-åbent systemer endnu mere attraktive med en speciel løsning. Komponenterne til den nye GEZE FA GC 170 trådløse udvidelses-kit er let at forbinde til eksisterende systemer via trådløse moduler. Den nye løsning er allerede blevet anerkendt med German Design Award og ICONIC AWARDS.

Ingen strukturelle ændringer – optimale løsninger til eftermontering

Installering af FA GC 170 trådløs udvidelses-kit kræver ingen ekstra ledninger, der skal placeres på loftmonterede detektorer og manuelle udløsningsknapper: Det er en stor fordel, hvor strukturelle ændringer ikke er nødvendige eller umulige, fx ved fredede bygninger. Systemet gør det også let at eftermontere detektorer på eksisterende hold-åbent systemer. Den nye løsning sikrer sikker forebyggende brandbeskyttelse og lever op til alle relevante bestemmelser.

Hurtig og enkel forbindelse – meget lidt vedligeholdelse

De individuelle komponenter ved GEZE trådløs udvidelse FA GC 170 er den lette forbindelse til eksisterende systemer via et trådløst modul, meget enkel og med meget lidt vedligeholdelse.

En komponent til den trådløse udvidelse er forbundet via DIP-knap. Det trådløse modul i det trådløse systems hjerte muliggør trådløs kommunikation mellem den stort set usynlige styrtmonterede røgdetektor, integreret i styreskinnen og de mange trådløse enheder, fx den trådløse loftmonterede røgdetektor og den trådløse termiske detektor samt det trådløse modul til den manuelle udløserknap.

Det fleksible systemdesign gør det muligt at forbinde op til seks trådløse enheder så selv lofter med enestående strukturelle træk kan udstyres. FA GC 170 trådløs udvidelsessystem kan bruges sammen med GEZE hold-åbent systemer og er testet i overensstemmelse med DIN EN 54-25. Batteriets lange levetid på fem år mindsker vedligeholdelsesomkostningerne.