GEZE - Schiebetürantriebe bei Toro Rosso Formel 1 Box
Schiebetürantriebe
GEZE - ECDrive bei Toro Rosso Formel 1 Box
ECDrive
GEZE - Schiebetüre bei Toro Rosso Formel 1 Box
Schiebetür
GEZE - Schiebetürlösung bei Toro Rosso Formel 1 Box
Schiebetür

GEZE i Formel 1

Scuderia Toro Rosso (ital. for „Team Red Bull") er et Formel-1-team, der ejes af det østrigske Red Bull GmbH (50 %) og den tidligere østrigske Formel-1-kører Gerhard Berger (50 %) (Berger Motor Sport AG). Teamet, der har domicil i Italien, har siden sæsonen 2006 været aktiv deltager i Formel-1-løb. Teamet opstod af det tidligere Minardi-team, efter at Red Bull overtog Minardi i slutningen af 2005. Med Toro Rosso har Red Bull nu endnu et Formel-1-team ud over hoved-teamet Red Bull Racing. Det er først og fremmest unge kørere, der får lov til at teste deres talent på andet-teamet.

GEZE fik overdraget et ganske særligt projekt, da teamets mobile container skulle udstyres. GEZE udstyrede containeren, der fungerer som Toro Rosso-holdets opholds- og mødelokale ved alle løb, med forskellige automatikker fra den nye ECdrive-serie. For når der stilles krav over gennemsnittet til automatiske skydedørssystem med hensyn til funktionalitet og lønsomhed er ECdrive det perfekte valg.

ECdrive-automatik gemmer kompromisløs pålidelighed i alle detaljer. De bedste kvalitetsmaterialer og den nyeste styreteknik er garanter for automatikkens komfortable funktion. I kraft af den lave friktion og den selvrensende rullevogn er drevet lydsvagt og derfor også ideelt at bruge indendørs. Denne moderne automatikteknik var netop det, der blev søgt efter, da Formel-1-teamets container skulle indrettes.