Førende global spiller

GEZE: Produkter, systemløsninger og service til døre og vinduer

GEZE står for innovation, høj kvalitet og omfattende support af bygningens automatik - fra de første ideer, planlægning og operativ implementering med serieprodukter til skræddersyede systemløsninger og individuel service og vedligeholdelse. Vi tilbyder en bred vifte af produkter indenfor døre, vinduer og sikkerhedsteknologi, og vi arbejder målrettet med digital netværksintegration af bygningsautomatisering.

Automatiske dørløsninger til barrierefri adgang eller brandsikring, vinduesdrev for naturlig ventilation eller røg- og varmeudsugning i tilfælde af brand, digitale netværk til døre og vinduers bygningsautomatisering - det er bare nogle få af de ting vi har i vores portfolio. Det er vores mål at skabe levende bygninger med en høj grad af komfort og størst mulig sikkerhed for bygningens brugere.

Læs mere

Produkter og løsninger:

Last Item Background
Individuelle løsninger til din bygning Kontorkomplekser, hospitaler eller shoppingcentre. Her finder du den rigtige løsning til din bygning, hvad angår funktion, komfort og æstetik.
Familievirksomhed

Global succes

GEZE GmbH's hovedkontor

Vi har været aktive som global, succesfuld og økonomisk sund familievirksomhed siden 1863. Vores håndværk, produktkomfort og design har altid imponeret vores kunder i hele verden. Vi arbejder konsekvent og med en altid nysgerrig, dynamisk og åben tilgang til de seneste trends, udviklinger og markeder. Vi arbejder målrettet for at fremme digital netværksintegration af bygningsteknik for at udvikle levende bygninger.

Mere om virksomheden

160 år hos GEZE

213

lokationer

22

lande

160

år GEZE-historie

Vi har over 3.200 ansatte i hele verden, og vi vokser fortsat. Vores internationale hovedkvarter er placeret i Leonberg. Vores 37 datterselskaber er fordelt rundt omkring i hele verden: For at leve op til vores serviceprincipper er vi altid tæt på vores kunder og kan tilbyde service lokalt.

Gå til vores lokationer