Installation

GEZE - din partner for individuel rådgivning og omfattende support

GEZE tilbyder omfattende information og servicer, der gør installering af dine produkter og rådgivning af dine kunder så let som mulig. Med vores helhedsorienterede rådgivningstilgang og veletablerede ekspertise støtter vi dig igennem hver eneste skridt i din projektcyklus – både online, via telefonen eller direkte i virksomheden.

Installeringsinformation

Installering af dine GEZE-produkter

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE-produkter:

 • Er designet så de er lette at installere
 • I nogle tilfælde med et Smart-fix-monteringssystem
 • Kan kombineres til individuelle løsninger
 • Er tilgængelige i mange variationer, der imødekommer forskellige behov
 • Kan tilpasses kundens ønsker, hvis det ønskes


Support fra GEZE til installering/montering via:

 • Installeringsvideoer og installeringsvejledning
 • Software-støttet ibrugtagning af produkter
 • GEZE-portalen med specifikke installeringsdokumenter
 • Kurser til installering og ibrugtagning
 • Teknisk support tilgængelig 24/7 fra GEZE Services

Ibrugtagning og vedligeholdelse

GEZE-produkter såsom hold-åbent-systemer, automatiske dørsystemer eller røg- og varmeudsugningsanlæg (RWA) øger komfortniveauet inden i bygningen. Samtidig er de altid en integreret del af et sikkerhedskoncept. Derfor indeholder bygningslove strenge krav til installering, inspektion og vedligeholdelse af sådanne systemer.

Installeringsvideoer

Monteringsvejledning til vores produkter på GEZE´s YouTube-kanal

Gå til GEZE´s YouTube-kanal for detaljeret information om GEZE´s produkter i vores flotte videoer. Ud over en præsentation af GEZE-løsninger har vi også installerings- og monteringsvideoer. De yder al den support, du har brug for, når du arbejder med GEZE-produkter.

Gå til GEZE´s YouTube-kanal
Rådgivning

Individualiseret og branchespecifik rådgivning

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Uanset hvordan dit projekt ser ud, kan du være sikker på, at GEZE støtter dig som en kompetent udbyder af løsninger og en pålidelig partner. Vi kender hver eneste branche ud og ind, både i indland og udland, hvilket gør det muligt at yde dig optimal planlægningssupport. Du modtager omfattende projektrådgivning med alle specifikationer, løsninger og supportservice.

Serviceeksperterne hos GEZE har mange års erfaring og kender til alle behovene indenfor bygningssystemer. De modtager konstant yderligere professionel uddannelse, der dækker de skiftende bestemmelser og retningslinjer. Sammen med dig kan vi imødekomme selv individuelle krav.

Læs mere om vores brancheløsninger


Du er velkommen til at kontakte os for en personlig samtale:

Gå til kontaktformularer
Kurser til professionelle

Udvikling af knowhow og fordele

Lær mere om vore GEZE-produkter på et ekspertkursus. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Vores kurser tilbyder omfattende kvalificeringsprogrammer vedrørende GEZE-produkter samt information om normer og retningslinjer, der holder dig opdateret om tekniske emner og nye produkter. Vi bekræfter din deltagelse med et certifikat indenfor GEZE-produkter.

Formålet med denne service er at gøre dig bekendt med GEZE´s produkter, der passer ideelt til netop dine behov. Viden om udvidelsesmulighederne som produkterne tilbyder klæder dig også på til dine kundemøder.

BIM-objekter

GEZE støtter handelsvirksomheder i deres BIM-processer

”Kan du også levere det som et BIM-objekt?”

Dørindustrien oplever mere og mere disse og lignende forespørgsler. GEZE tilbyder mange års erfaring indenfor BIM og støtter handelsvirksomheder med diverse serviceydelser:

 • Prækonfigurerede dørobjekter
 • Supportprojekter  
 • Besvarelse af spørgsmål relateret til BIM
 • Informationsarrangementer for BIM
   

Læs mere om BIM

Installeringsværktøjer

Apps og værktøjer til din installering

Med GEZE´s installeringsværktøjer kan du glæde dig til at implementere dit projekt uden stress. Vi støtter dig i dit daglige arbejde ved at give dig information, konfigurationsværktøjer og specialiserede produkter til installeringsingeniørerne. Takket være vores app kan du tage det store sortiment af GEZE-produkter med dig selv når du er på vej fra A til B.

Powerturn Dørcomputer skærmbillede

Powerturn dørcomputer

Let og hurtig vurdering af, hvilke applikationsområder Powerturn er bedst egnet til: Vores online-dørberegner har kun brug for nogle enkelte inputs for at levere klare specifikationer om mulig dørpladebredde og vægt.

Gå til Powerturn dørcomputer

Konfigurering af automatiske dørsystemer, inklusive ledningsskema

GEZE´s kundeportal tilbyder dig mulighed for let og ligetil planlægning og konfigurering af automatiske dørsystemer. Efter afsluttet konfigurering modtager du automatisk et ledningsskema. Det betyder mere end bare en enkelt installering: Eftersom planerne er tildelt en specifik ordre hjælper de også til at danne præcis dokumentation. Hvis du vil starte planlægningsprocessen nu, skal du helt enkelt logge dig ind på vores kundeportal:

gå til konfiguration af automatiske dørsystemer i GEZE´s kundeportal

Karruseldørs- og rundskydedørsværktøjer 

GEZE´s kundeportal tilbyder dig mulighed for enkel og ligetil planlægning og konfiguration af karruseldøre og rundskydedøre. Hvis du vil starte planlægningsprocessen nu, skal du helt enkelt logge dig ind på vores kundeportal:

Gå til karruseldørs- og rundskydedørsværktøjer i GEZE´s kundeportal

MSV konfigurationsværktøj

Der kan gennemføres omfangsrige projekter til manuelle skydevægssystemer (MSV-systemer) baseret på blot nogle få detaljer. Automatisk genereret layout og detaljerede tegninger forenkler og fremskynder installering af systemet. De konfigurerede MSV-systemer kan herefter let bestilles direkte igennem vores kundeportal. 

Gå til MSV-konfigurationsværktøjet på GEZE´s kundeportal

WinCalc

Tidsbesparende, let at bruge og behagelig: WinCalc tager sig af komplekse udregninger i forbindelse med designet af vinduessystemer. Dette program gør det muligt at beregne manuelle såvel som motoriserede ventilationsvinduer, røg- og varmeafsugende vinduer og naturligt virkende røg- og varmeafsugningsenheder er og også at designe den rigtige nødstrømstyring for røg- og varmeudsugning.

Gå til GEZE´s kundeportal

GEZEthermic

GEZEthermic beregner varmeoverførselsgraden, den såkaldte U-værdi, for GEZE´s skydedøre med reference til EN ISO 1077-1:2006-09. Du kan gøre brug af U-værdierne i denne funktion i din beregning af energibalancen.

Download GEZEthermic (1.74 MB)

LogiKal datapakke

Når du planlægger, beregner og opfører facader kan du gøre brug af GEZE produktdata fra Orgadata, BMEcat og Datanorm. Med et klik kan du inkludere de tekniske detaljer for GEZE´s produkter som pakkeløsninger i beregninger og planlægning samt integrere dem i yderligere produktionsprocesser.<br/> Vi kan selvfølgeligimødekomme særlige ønsker. Selv komplekse systemer kan planlægges og produceres helt enkelt uden at det medfører tekniske vanskeligheder.

Bestil din GEZE datapakke fra Orgadata eller tag kontakt til os:

Gå til Orgadata

Tag kontakt til os

GEZE trappeopgangscentral

Ledningsprojektering © GEZE GmbH

Ledningsprojektering

Når du overfører konfigurationsresultater fra WinCalc kontrolcenterkonfigurationen til GEZE´s kundeportal, vil brugerne nu også automatisk modtage et ledningsskema i overensstemmelse med de tilpassede ejendomsspecifikke detaljer. Det gør mere end blot at forenkle planlægningsprocessen. Eftersom planerne er forbundet til en individuel ordre hjælper de også til at skabe præcis dokumentation.

Gå til GEZE´s kundeportal

GEZEconnects

Forenkling af opsætning af automatiske dørsystemer. Når du downloader vores software kan du oprette en trådløs forbindelse mellem en PC og et automatisk dørsystem som GEZE stiller til rådighed. Alle indstillinger til dørsystemet er lavet og gemt med brug af vores intuitive interface. Dertil kommer at diagnostikfunktionen viser dig de vigtigste funktionsparametre i dørsystemet i realtid.

Download GEZEconnects (107 MB)

Gå til GEZE´s kundeportal

Vores GEZE-portal tilbyder en lang række af værktøjer, der gør det lettere at vælge mellem de mange produkter – som for eksempel konfigurationsværktøjer til planlægning af døre og vinduer. Vi tilbyder dig også mulighed for at bestille vores produkter direkte online. Log ind på vores GEZE kundeportal og få fordel af alle vores serviceydelser.

Gå til GEZE´s kundeportal

Downloads

Information om download

Kontakt

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du spørgsmål eller forslag? Der er mange måder at tage kontakt til os på.

Kontakt

GEZE kommer ud til dig. Med vores nye GEZE Showmobil

© GEZE GmbH

GEZE har været ”on the road” siden 2007 og vist vores seneste produkter og løsninger. Efter at have rejst tusindvis af kilometer igennem Europa er vores Showmobil blevet et fast indslag i mange distributørers, installeringsingeniørers og partneres kalender.

Download flyeren (PDF | 604 KB)

Mere information om GEZE´s Showmobil