Firma

Vi er GEZE - din partner indenfor døre, vinduer og sikkerhedsteknik

Det vigtigste for os er kundens tillid til os og vores produkter, systemløsninger og service for døre og vinduer. Vi er arbejder aktivt og målrettet med digital netværksintegration af bygningsteknik og med ét mål for øje: udviklingen af komfortable bygninger. Vores intelligente produkter imponerer vores kunder i hele verden med god håndværksmæssig bearbejdning, komfort og design.

Om os

Familievirksomhed med global succes

Siden 1863 har vi været en succesfuld og økonomisk sund, familiedrevet virksomhed, der i årenes løb har bevist sin kunnen i hele verden. Vi skaber netværk med aktørerne i alle faser af en bygnings livscyklus og opnår bemærkelsesværdige resultater med vores specialiserede viden indenfor branchen. Vi adskiller os fra konkurrenterne: Vi involverer os i vores kunders projekter på et tidligt tidspunkt og vi forbliver involveret i længere tid. Vi tilbyder innovative døre, vinduer og sikkerhedsteknologi til Smart Buildings. Vi arbejder konsekvent og med en altid nysgerrig, dynamisk og åben tilgang til de seneste trends, udviklinger og markeder.

Læs mere i vores imagebrochure (PDF | 2,74 MB)

160

år på markedet

>507

millioner EUR i omsætning i 2022/2023

1.226

patenter i hele verden i regnskabsårene 2018/2019

Vores kontorer

Vi har over 3.000 ansatte fordelt i hele verden. Vi har produktionssteder i vores hovedkvarter i Leonberg samt i Tianjin (Kina), Zrenjanin (Serbien) og Ankara (Tyrkiet). Vores 37 datterselskaber er fordelt rundt omkring i hele verden: Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Italien, Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Spanien, Portugal, Polen, Kina, Korea, De Forenede Arabiske Emirater, Sydafrika, Ungarn, Indien, Rumænien, Ukraine, Singapore, Rusland, Tyrkiet, Tjekkiet, Bulgarien, Slovenien, Slovakiet, Finland, Estland, Letland, Litauen. Vores lokale kontorer betyder, at vi altid er i nærheden af vores kunder og kan tilbyde dem vores service lokalt.

Gå til globale GEZE kontorer

Produkter, systemløsninger og serviceydelser til døre og vinduer

Med vores produkter, systemløsninger og tjenester til vinduer og døre tilbyder vi alt fra en enkelt kilde for at udvikle beboelige bygninger sammen med vores kunder. Vores fokus er på den digitale sammenkobling af bygningsteknologi.

Vores historie

GEZE 160 års jubilæumslogo

Fra to håndværksvirksomheder til én global teknologivirksomhed

Vores historie er fuld af spænding lige fra starten. Maskinarbejder Georg Friedrich Vöster og mekanikeren Max Wessinger grundlagde sammen med forretningsmanden Friedrich Carl Bauer deres egne virksomheder forskellige steder i Tyskland - indtil de slog sig sammen og lagde grundstenen til GEZE. En banebrydende beslutning og begyndelsen på en lang succeshistorie: I dag mere end 160 år senere er vi en globalt aktiv familievirksomhed, hvis innovative løsninger gør bygninger langt mere komfortable.

Læs mere om vores spændende historie

Hvad vi står for

GEZE principper

Vi er stolte af vores historie, af det vores virksomhed har opnået og af vores medarbejdere. Vores succes og vores vækst er baseret på principper, vi stoler på, men som vi fortsat stiller spørgsmålstegn ved og tilstræber at udvikle yderligere.

Vi støtter og forbinder alle involverede i bygningens livscyklus med ét mål for øje: At udvikle komfortable beboelses og arbejdsmiljøer.

Vi diskuterer altid vores produkter med vores kunder for at agere innovativt og skabe effektive løsninger.

På baggrund af behovet for vores produkter bliver vi en stadigt større global spiller og international virksomhed, der kan kontaktes lokalt overalt af vores kunder.

Top Employer Award 2020

GEZE - Top Employer 2020

Som familievirksomhed der kan se tilbage på næsten 160 års historie lægger vi særlig stor vægt på langsigtede relationer. Af den grund lægger vi meget stor fokus på interne kurser og videreuddannelse.

Vi er en læringsorganisme, og gør først og fremmest brug af vores udviklingspotentiale. Vi forsøger at udfylde specialist- og ledelsesstillinger internt, når det er muligt.

Som familievirksomhed er vi derfor uafhængige og fleksible nok til at identificere og imødekomme kundernes skiftende behov.

For at sikre moderne produkter og service til vores internationale kunder så hurtigt som muligt producerer vi flere forskellige steder - det inkluderer Kina, Serbien, Tyrkiet og Tyskland.

Vi bruger de samme høje standarder overalt i verden. Samtidig er vi klart forbundet til Tyskland, der fortsat vil være centrum for vores vigtigste produktion.

Vi tilbyder vores kunder ekspertviden på tværs af alle brancher og synes det er utroligt vigtigt at yde objektiv vejledning i øjenhøjde med vores kunder.

Uanset om det er indenfor sundhedsvæsnet eller uddannelsessektoren så lever vores eksperter op til kravene og kan give vores kunder rådgivning samt praktisk support.

Det betyder, at vi kan give vores kunder optimal rådgivning og håndtere projekter effektivt på en målrettet måde. Vores stabile interne netværksintegration og globale tilstedeværelse sikrer levering af den samme service i hele verden.

Vi følger vores kunder igennem hele produktets livscyklus. Fra de første planlægningssamtaler yder vi omfattende rådgivning for kunden og lytter meget intenst til, hvad kunden har at sige. Vi tilbyder objektiv rådgivning og leverer døre, vinduer og sikkerhedsteknik fra én og samme leverandør. Vi skræddersyr vores løsninger så de passer til de specifikke krav og behov.

Vi tager os af produkternes montering. Hvis dette ønskes tager vi os også af den specialiserede planlægning. For eksempel af barrierefrie løsninger. Desuden tilbyder vi omfattende eftersalg af service, kurser og hurtig assistance.

Vi kan også gennemføre regelmæssig vedligeholdelse eller årlige kontrolundersøgelser. Og her tager vi os meget gerne af produkter fra tredjepart.

Hvad adskiller os fra de andre

GEZE kvalitet

Vi forventer af os selv, at vi kontinuerligt optimerer kvaliteten af vores produkter og på den måde naturligt møder kvalitetskravene i DIN ISO 9001.

Hvad er vigtigt for os

Vi sætter fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er et fokusområde for fremtiden og det er et af vores virksomheds vejledende principper. Bæredygtighed er bestemmende for vores daglige aktiviteter inden for alle områder, både hvad angår vores produktionsprocesser og vores produkter. Denne bevidsthed er også reflekteret i vores mangeårige medlemsskab i DGNB (German Sustainable Building Council).

Mere om bæredygtighed hos GEZE

Til bæredygtighedsrapporten (PDF | 3,23 MB)

GEZE har siden grundlæggelsen stået for lang levetid. Som familievirksomhed ligger vores fokus på at generere bæredygtige investeringer og ikke på hurtig profitmaksimering. Af den grund er vores internationale produktionsprocesser fokuseret omkring bæredygtighedskonceptet.

 • Forskning og udvikling: økologisk effektive processer og koncepter inden for forskning og udvikling
 • Indkøb og aftaler: konsekvent fastholdelse af økologiske principper indenfor indkøb og aftaler.
 • Produktion og logistik: energieffektivitet, bevarelse af ressourcer og miljøvenlig ageren er principperne indenfor produktion og logistik.
 • Genbrug / bortskaffelse: minimering af affald og den højeste genanvendelsesprocent i henhold til ‘avoid-reuse-disposal’ strategien indenfor genbrugs-/bortskaffelsessektoren.
 • Facility management: reducering af energiforbrug og minimal påvirkning af miljøet er mål for vores facility management
 • Kvalitetsstyringssystem: certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001. GEZE GmbH (PDF | 254 KB), GEZE Service GmbH (PDF | 172 KB)
 • Energistyringssystem: certificeret iht. DIN EN ISO 50001 (PDF | 160 KB)
 • Miljøstyringssystem: certificeret iht. DIN EN ISO 14001 (PDF | 160 KB)
 • GEZE service: bæredygtige innovative servicekoncepter fra GEZE´s ydelser
 • GEZE ansatte: GEZE´s medarbejderes´ dedikerede implementering af bæredygtighedskonceptet
 • Virksomhedsrestaurant: catering-virksomhed med økologisk certificering

Vores produkters bæredygtighed ligger allerede i deres lange levetid. Store mængder af de anvendte råstoffer kan genbruges. Det gør dem særligt miljøvenlige. De udgør også et vigtigt bidrag til energibesparende bygninger. For eksempel mindsker automatiske dørsystemer tab af varm og kold luft ved døråbning og begrænser behovet for energikrævende klimaanlæg.

Mange af vores produkter imødekommer bæredygtighedskriterierne i de vigtigste internationale Green Building-vurderingssystemer (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen [DGNB] og LEED-kristerier). Vi gør denne information transparent via miljø-produktdeklaration (EPD´er) for vores produkter. For eksempel møder vores TS 4000 og 5000 dørsystemer, ECdrive og Powerturn dørdrev samt produkter såsom OL 90 N ovenlysåbner samt vores TSA 325 NT karruseldørssystem de strenge krav.

Vores produkter er at finde i DGNB´s navigation og i greenbuildingproducts.eu´s online databaser sammen med de respektive certificeringer. Disse certificerer en række punkter, hvormed et GEZE-produkt kan bidrage til en DGNB eller LEED-certificering af en bygning og dermed støtte vores kunder i deres vellykkede Green Building certificeringsprocesser.

Mere om Green Building

GEZE er aktivt medlem af DGNB.

GEZE er aktivt medlem af DGNB.

Som aktivt medlem af Institut für Bauen und Umwelt e.V. (Institute for Building and Environment -IBU) og Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen (DGNB) har vi altid støttet bæredygtigt byggeri. Som en virksomhed, der værner om bæredygtig handlen som en retningslinje i virksomheden og hvis produkter bidrager aktivt til energieffektivt byggeri , er det helt indlysende, at vi er medlem af DGNB.

DGNB betragter bæredygtighed som en forpligtelse for samfundet som helhed og tager ansvar for løsningen af aktuelle problemer som klimaændringerne og ressourceknaphed. Bæredygtigt byggeri kan gøre en stor forskel. I følge det tyske miljøministerium er omkring en tredjedel af ressourceforbruget i Tyskland forårsaget af byggeri.

Gå til DGNB

Mere om energieffektivitet i bygninger