Engagement

Mangeårigt samarbejde mellem Atrio og GEZE

Atrio er en social virksomhedsgruppe, der passioneret går ind for arbejde, deltagelse, regionale tilbud og inklusion til mennesker med handicap. I mere end 30 år har Atrio og GEZE haft et succesrigt partnerskab, hvis grundlag er de fælles værdier og det stærke sociale engagement.

Bedre integration

Atrio Leonberg

Vores Sustainability Manager Ruth Piacenza har lært, hvordan GEZE-komponenter pakkes hensigtsmæssigt. © GEZE GmbH

Dette mangeårige samarbejde mellem Atrio og GEZE er et fremragende eksempel på ansvarlig værdiskabelse og inkluderende arbejde i regional kontekst Atrios' mål er sammen med deres partnervirksomheder at skabe integrerende arbejdspladser i regionens virksomheder og dermed at bane vejen for en bedre integration. Vi støtter denne tilgang fuldt ud. GEZE overdrager vigtige arbejder til ATRIO, lige fra montering og emballering af spindemotorer, hjørnevinkeldrev, skydebeslagsystemer med tilbehør til Perlan og Rollan samt glideskinner, inklusive softstop-varianten til glideskinner til skydedøre

Inden for rammerne ved et "holdskift" benytter vi altid lejligheden for at vores medarbejdere får et gensidigt indblik i den anden virksomhed. Dette skift af perspektiv begejstrer både medarbejderne hos Atrio og hos GEZE.

Mere om vores samarbejde med Atrio

Vi er stolte af dette samarbejde, fordi det er et dejligt eksempel på hvad GEZE forstår ved en ansvarlig, bæredygtig leverandørkæde, noget vi i dette tilfælde forbinder med en fremme af inklusionen på lokal plan. Atrio-medarbejderne bearbejder, monterer og emballerer forskellige vinduesmotorer, beslag og glideskinner.

Ruth Piacenza, Sustainability Manager hos GEZE