Showmobil

GEZE Showmobil on Tur

Hos GEZE har mobilitet øverste prioritet. Vores produkter og ydelser viser, hvor fleksible vi er. Vores GEZE Showmobil kører også igennem hele Europa for at præsentere vores seneste produkter og løsninger.

GEZE er mobil i hele Europa takket være vores Showmobil

På vores tur fra nord til syd og fra øst til vest har vores GEZE showmobiler kørt i alt 370.000 km siden 2007. Vi har besøgt et utal af imponerende steder og oplevet uforglemmelige øjeblikke.

De seneste år har GEZE Showmobil ikke kun været på taur i Tyskland men i hele Europa.

GEZE Showmobil har allerede gjort stop i Italien, de baltiske lande, Ungarn, Grækenland, Bulgarien, Serbien, Østrig, Finland, Norge, Sverige, Rumænien, Polen, Kroatien, Bosnien, Slovenien, Tyrkiet, Ukraine, Spanien, Frankrig, Makedonien og Schweiz. Flere af landene har vi endda besøgt mere end en gang. Det er lige så stor en fornøjelse at gense menneskerne som det er, at se nye steder.

En sand show stopper

En omtrent 7,5 meter lang, 2,3 meter bred og over tre meter høj og fire ton tung Showmobil er en sand show stopper. Kompakt og alligevel vidtspændende, er den udstyret med aktuelle døre, vinduer og innovativt sikkerhedsudstyr og vores bygningsautomatiseringsløsninger.

Du finder mere information om GEZE Showmobil her:

GEZE Showmobile flyer (PDF | 604 KB)

Oplev GEZE Show mobile

Kontakt os gerne hvis du har interesse i, at vi besøger dig med vores Showmobil.

Kontakt os