Service og originale reservedele

Omfattende serviceløsninger fra GEZE

Fortsat pålidelig og effektiv kundesupport er ét af vores primære mål. Derfor tilbyder GEZE individuelle og tilpassede servicer. Vi rådgiver dig om dine produkter og serviceydelser igennem hele deres levetid. Vi finder den rigtige løsning med personlig rådgivning.

Serviceaftaler

Skræddersyede løsninger til enhver type bygning

Vores regelmæssige vedligeholdelse sikrer funktionalitet og opretholder dit systems værdi - uanset producent. Med GEZE´s serviceaftale får du skræddersyede ydelser, der passer til netop dine behov. Vi tilbyder 4 niveauer af serviceaftaler

 • Kompakt serviceaftale
 • Komfort serviceaftale
 • Komfort PLUS serviceaftale
 • Eksklusiv serviceaftale

Download vores service- og vedligeholdelsesbrochure her (PDF | 252 KB)

Kompakt serviceaftale

Vores servicepersonale sidder klar til at hjælpe dig med deres ekspertise og erfaring.

Vores servicepersonale sidder klar til at hjælpe dig med deres ekspertise og erfaring. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Den kompakte serviceaftale er udviklet til at yde perfekt service og hurtig respons på reparationsforespørgsler til lave priser.

Denne pakke tilbyder ét årligt servicebesøg med følgende fordele:

 • Vedligeholdelse: GEZE Service vedligeholder systemerne årligt i overensstemmelse med den definerede tjekliste. Vi anbefaler vedligeholdelse af nødudgange to gange årligt. Vi sørger for rapportering og har rapporter fra alle anlægsspecifikke testbøger. Præstationsrapport foretages dagligt af objektet.
 • Sikkerhedstjek: GEZE Service udfører årligt en gennemgang i overensstemmelse med de juridiske krav om operativ sikkerhed af alle sikkerheds- og kontrolsystemer, der udfører en del af dørens funktioner. Revisionen er dokumenteret i en testbog. Anlæggene er markeret med en revisionsmærkning. Hvis vi opdager sikkerhedsrelevante problemer, laver vi et forslag til, hvordan det kan løses.

Denne servicepakke inkluderer ikke reparation eller udskiftning af slidte eller defekte dele. Efter aftale med din GEZE-repræsentant lokalt kan vores servicetekniker udskifte/erstatte disse dele, som vi efterfølgende stiller fakturerer.

Komfort-serviceaftale

Komfort-serviceaftalen repræsenterer den perfekte service med endnu større fordele for dig. Denne pakke tilbyder to årlige servicebesøg med følgende fordele:

 • Vedligeholdelse: GEZE Service vedligeholder systemerne to gange årligt.
 • Sikkerhedstjek: GEZE Service udfører en gennemgang i overensstemmelse med de juridiske krav om operativ sikkerhed af alle sikkerheds- og kontrolsystemer, der udfører en del af dørens funktioner.
 • Hold dig opdateret: Vi sørger for servicedokumenter til alle systemer. Hvert system har en kvalitetsmærkning.
 • I tilfælde af ekstra servicebesøg vil der blive brugt en separat timesats, men uden kilometerberegning.

Komfort PLUS-serviceaftale

Komfort PLUS-serviceaftalen tilbyder dig 4 årlige servicebesøg med følgende fordele:

 • Vedligeholdelse: GEZE Service udfører vedligeholdelse for meget brugte døre. Du vil få en systemspecifik inspektionslogbog. Der oprettes servicerapporter direkte på stedet.
 • Sikkerhedstjek: GEZE Service udfører en gennemgang i overensstemmelse med de juridiske krav om operativ sikkerhed af alle sikkerheds- og kontrolsystemer, der udfører en del af dørens funktioner. Besøget er dokumenteret i testlogbogen og der påsættes et klistermærke på systemet. Hvis sikkerhedsrelevante defekter konstateres, laver vi et tilbud.
 • Hold dig opdateret: Vi laver testdokumentation og et systempas til hvert system. 

Eksklusiv-serviceaftale

Eksklusiv serviceaftale er hele pakken fra GEZE. Perfekt service altid med et fast budget.

Denne pakke er skræddersyet til at opfylde dine behov.

For mere information om GEZE´s serviceaftaler beder vi dig downloade vores service- og vedligeholdelsesbrochure.

De nye EU-forordninger om byggevarer

Specifikationserklæring som ny produktmærkning

Den nye EU-forordning om byggevarer (BauPV) trådte i kraft den 1.juli 2013. Den er juridisk bindende og erstatter den foregående forordning om produktretningslinjer (BPR). BauPV relaterer kun til produkter, hvortil der foreligger harmoniserede europæiske standarder. Det omfatter:

 • GEZE dørlukkere - hEN: EN 1154
 • GEZE integrerede helglassystem hængslede døre - hEN: EN 14351
 • GEZE sikkerhedsteknik - hEN: EN 179, EN 1125
 • GEZE SHEV - hEN: EN 12101-2

De fleste opdateringer af forordningen omfatter producentens ”specifikationserklæring”. Den erstatter den tidligere overensstemmelseserklæring og beskriver et produkts konkrete og testede ydelser. Den obligatoriske CE-markering er også blevet udvidet.

GÅ TIL SPECIFIKATIONSERKLÆRINGEN
Modificering og modernisering

Fra rådgivning til installering

Vores ekspertteam støtter dig, når du konverterer forældet udstyr.

Vores ekspertteam støtter dig, når du konverterer forældet udstyr. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Generelt set har den forventede driftslevetid og nyttetid på bygningsteknik altid været kortere end den på selve bygningen. Men nye standarder og lovgivning ændrer forventningerne, særligt hvad angår bygningssikkerhed.

GEZE støtter dig i modificering af forældet udstyr til forbedring af funktion og sikkerheden i dit system. Modernisering opdaterer produktet til seneste tekniske standarder. Dertil kommer at de primære funktionelle dele kan genindsættes for at forbedre driften. GEZE tilbyder fremadrettede produktløsninger og langsigtet ekspertise.

GEZE Service - til tjeneste hvor du har brug for det