Projektering

God planlægning er en forudsætning for succes - GEZE hjælper dig

Byggeprojekter tager til i kompleksitet på grund af indførelsen af nye retningslinjer og innovativ teknologi. Vores ekspertise hjælper dig med dine projekter. Vi tilbyder personlig og individuel rådgivning i alle projektets faser. Vi leverer al nødvendig information og effektive værktøjer.

BIM-objekter

Integreret projektering af bygninger med GEZE BIM-objekter

  • Download BIM-objekter gratis
  • Tilgængelig i ArchiCAD, Autodesk Revit, Nemetschek Allplan
  • Plug-in til interface med dørkonfigurationsværktøjet

Når du bruger ArchiCAD, Revit eller Allplan kan du hente og konfigurere BIM-objekterne fra GEZE i din CAD-software. BIM tilbyder yderligere fordele ud over bygningsvisualisering, der har særlig stor interesse i planlægnings- og byggefasen. GEZE BIM-objekter indeholder information, du kan evaluere og som indeholder vedligeholdelsesprocesser, der er lette at planlægge og som gør omkostningerne gennemskuelige.

Læs mere om GEZE BIM-objekter

Licitationstekster

Det rigtige dokument til din licitation.

GEZE hjælper dig med at skabe et projekt og en produktspecifik invitation til dig, der er interesseret i at afgive licitationstilbud, tegninger og ledningsskemaer. Den medfølgende tekst og værktøjer er tilgængelige til download på vores webside og i GEZE´s katalog.

Du kan også tage kontakt til vores GEZE-projektrådgivere. De yder dig gratis support til udvikling af alle tekniske løsninger, tværfaglig læring og oprettelse af en dørliste.

Send os en e-mail for mere information

Gå til specifikationstekster på GEZE´s website

GEZE modtager hæder fra arkitekter

Der foretages jævnligt en rundspørge blandt arkitekter for at finde ud af, hvilke producenter af bygningsprodukter, de foretrækker at arbejde sammen med samt hvem, der leverer de bedste produkter og løsninger.

Vis mere Vis mindre

Arkitekter elsker GEZE

Architect's Darling Award

Golden-pris for GEZE automatiske døre © GEZE GmbH

Dobbeltpris: Ved Architects´ Darling Award i 2017 modtog GEZE guld i kategorien ”Automatiske døre”. Virksomheden vandt også bronze i kategorien ”Sikkerhed & adgangskontrol”. 

The Golden Phoenix er en udmærkelse til den mest udsøgte løsning indenfor byggesektoren. Omkring 2.000 arkitekter og planlæggere tog del i den stort anlagte undersøgelse til evaluering af, hvem der tilbyder de bedste produkter og løsninger.

Individualiseret og branchespecifik rådgivning

GEZE medarbejderfotos 2017 Fagfolk og ledelse

GEZE Service-medarbejder. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Uanset hvordan dit projekt ser ud, kan du være sikker på, at GEZE støtter dig som en kompetent udbyder af løsninger og en pålidelig partner. Vi kender hver eneste branche ud og ind, både i indland og udland, hvilket gør det muligt at yde dig optimal planlægningssupport. Du modtager omfattende projektrådgivning med alle specifikationer, løsninger og supportservice.

Serviceeksperterne hos GEZE har mange års erfaring og kender til alle behovene indenfor bygningssystemer. De modtager konstant yderligere professionel uddannelse, der dækker de skiftende bestemmelser og retningslinjer. Sammen med dig kan vi imødekomme individuelle krav.

Læs mere om vores brancheløsninger


Du er velkommen til at kontakte os for en personlig samtale:

Gå til kontaktformularer
Kurser

Kurser for arkitekter og planlæggere

På vores kurser behandler vi de oftest stillede spørgsmål fra arkitekter og planlæggere vedrørende dørautomatik, dørteknik og sikkerhedsteknologi. Som systemproducent forstår vi interaktionen mellem de mange krav og kan bruge denne viden til at vælge de bedste komponenter til døre. Find kurser i din region.

Planlægningsværktøjer

Praktiske planlægningsværktøjer til dit projekt

Sammen med personlig rådgivning kan vores GEZE planlægningsværktøjer også støtte dig direkte på arbejdspladsen. GEZE´s planlægningsværktøj hjælper dig med at designe dine projekter mere effektivt. For eksempel kan døre og vinduer planlægges online. Takket være vores app kan du tage det store sortiment af GEZE-produkter med dig selv når du er på vej fra A til B.

GEZE´s styring af dørlister

Dørlister bruges generelt som grundlag for at skrive udkast til en licitationstekst, fordi de gør det muligt at samle alle krav til døre så enkelt som muligt. Klar menunavigation, kommentarfelt og komfortfunktioner følger brugerne, når de udfylder GEZE´s dørlister. Samtidig hjælper de mange forklaringer dig med at tage en beslutning. GEZE giver brugerne en løsning, der er let at bruge. 

Gå til GEZE´s kundeportal

Powerturn dørcomputer

Powerturn dørcomputer

Powerturn dørcomputer

Afgør hurtigt og let, hvilke applikationsområder Powerturn er bedst egnet til: Udfra kun få informationer kan vores onlinedørberegner give dig vigtig information om dørpladens bredde og vægt.

Gå til Powerturn dørcomputer

Konfigurering af automatiske dørsystemer, inklusive ledningsskema

GEZE´s kundeportal tilbyder dig mulighed for let og ligetil planlægning og konfigurering af automatiske dørsystemer. Efter afsluttet konfigurering modtager du automatisk et ledningsskema. Det gør mere end blot at forenkle planlægningsprocessen: Eftersom planerne er forbundet til en individuel ordre hjælper de også til at give præcis dokumentation. Hvis du vil starte planlægningsprocessen nu, skal du helt enkelt logge dig ind på vores kundeportal: 

gå til konfiguration af automatiske dørsystemer i GEZE´s kundeportal

Karruseldørs- og rundskydedørsværktøjer 

GEZE´s kundeportal tilbyder dig mulighed for enkel og ligetil planlægning og konfiguration af karruseldøre og rundskydedøre. Hvis du vil starte planlægningsprocessen nu, skal du helt enkelt logge dig ind på vores kundeportal:

Gå til karruseldørs- og rundskydedørsværktøjer i GEZE´s kundeportal

WinCalc

Tidsbesparende, let at bruge og behagelig: GEZE WinCalc tager sig af komplekse udregninger i forbindelse med designet af vinduessystemer. Programmet gør det muligt at beregne manuelt og motoriserede ventileringsvinduer, røg- og varmeudsugningsanlæg (RWA) vinduer og NRWG´er samt at designe den rigtige røg- og varmeudsugning (RWA) nødstrømstyrecentral.

Gå til GEZE´s kundeportal
 

GEZEthermic 

GEZEthermic beregner varmeoverførselsgraden, den såkaldte U-værdi, for GEZE´s skydedøre med reference til EN ISO 10077-1:2006-09. Du kan gøre brug af U-værdierne i denne funktion i din beregning af energibalancen.

Download GEZEthermic (ZIP | 10.62 MB)
 

LogiKal datapakke

Når du planlægger, beregner og opfører facader, kan du gøre brug af GEZE produktdata fra Orgadata, BMEcat og Datanorm. Med et klik kan du inkludere de tekniske detaljer for GEZE´s produkter som pakkeløsninger i beregninger og planlægning samt integrere dem i yderligere produktionsprocesser. Vi kan også imødekomme særlige ønsker. Selv komplekse systemer kan planlægges og produceres helt enkelt uden at det medfører tekniske vanskeligheder.

Bestil din GEZE datapakke fra Orgadata eller tag kontakt til os:

Gå til Orgadata
Tag kontakt til os

Ledningsprojektering

Når du overfører konfigurationsresultater fra WinCalc kontrolcenterkonfigurationen til GEZE´s kundeportal, vil brugerne nu også automatisk modtage et ledningsskema i overensstemmelse med de tilpassede ejendomsspecifikke detaljer. Det gør mere end blot at forenkle planlægningsprocessen. Eftersom planerne er forbundet til en individuel ordre hjælper de også til at skabe præcis dokumentation.

Gå til GEZE´s kundeportal

Gå til GEZE´s kundeportal

Vores GEZE-portal tilbyder en lang række af værktøjer, der gør det lettere at vælge mellem de mange produkter – som for eksempel konfigurationsværktøjer til planlægning af døre og vinduer. Vi tilbyder dig også mulighed for at bestille vores produkter direkte online. Log ind på vores GEZE kundeportal og få fordel af alle vores serviceydelser.

Gå til GEZE´s kundeportal

Downloads

Information om download

Ekspertplanlægning

Hjælp til ekspertplanlægning

Planlægningsassistance til dørsystemer

© Maciej Lulko / GEZE GmbH

Afhængigt af installeringskonteksten skal døre opfylde en lang række retningslinjer for brandsikkerhed, tyverisikring, isolering, lysisolering og tilgængelighed. Den samlede mængde af krav er ofte meget kompleks. I større byggeprojekter angives døre i dørlister, der indeholder specifikationer for hver enkelt dør.

Deltagelsen af en lang række forskellige byggefaglige virksomheder i planlægningen og byggeprocessen eller udeblivelsen af en overordnet vurdering af dørteknologien kan vanskeliggøre implementeringen af meget komplekse dørsystemer. GEZE tilbyder rådgivning i forbindelse med planlægningen af døre og assisterer i forbindelse med udvælgelsen af komponenter.

Retningslinjer og krav for planlægning af tilgængelighed

Selvbestemmelse er særligt vigtigt for mennesker med handicap og for ældre. De ønsker at opleve omgivelserne uafhængigt og uden restriktioner. Heldigvis er samfundet blevet langt mere opmærksom på emnet ”tilgængelighed”. Mens begrebet oprindeligt blev forbundet med fysiske begrænsninger, alder og sygdom er fokus i dag rykket hen til virkelige fordele ved tilgængelighed, nemlig uafhængighed, komfort og sikkerhed. Barrierefrie bygninger er allerede blevet inkorporeret i mange standarder og bestemmelser.

Ligesom den generelle byggelovgivning i Tyskland er det juridiske grundlag for barrierefrit byggeri overladt til de enkelte delstater. Det gør planlægningen utrolig kompleks. GEZE er bekendt med de anvendte normer og retningslinjer og vi sidder klar til at hjælpe dig i planlægningsfasen.

Læs mere om tilgængelighed

GEZE´s produktvideoer på YouTube

Gå til GEZE´s YouTube-kanal for detaljeret information om GEZE´s produkter i vores flotte videoer. Ud over præsentationen af GEZE´s løsninger i produktvideoerne har vi også uploadet installerings- og monteringsvideoer. Brug dem til at få det optimale ud af arbejdet med GEZE´s produkter.

Gå til GEZE´s YouTube-kanal
Kontakt

Hvad kan vi gøre for dig?

Har du spørgsmål eller forslag? Der er mange måder at tage kontakt til os på.

Kontakt