Engagement

GEZE tegner fadderskaber for udsatte børn i hele verden

I anledning af vores 150 års jubilæum i 2013 tegnede GEZE 150 fadderskaber for udsatte børn i hele verden – og tegner et nyt fadderskab for hvert kommende år. I samarbejde med børnehjælpsorganisationen "Plan International" vil virksomheden bidrage til at forbedre livsbetingelserne for børn, unge og deres familier.

Plan International hjælper i mere end 50 lande over hele verden

Plan Deutschland varetager knap 380.000 fadderskaber.

Plan Deutschland varetager knap 380.000 fadderskaber. © Plan International

Plan International er som en af de ældste børnehjælpsorganisationer aktiv i mere end 50 lande i Asien, Afrika og Latinamerika, uafhængigt af religion og verdensbillede. I udviklingssamarbejdet satser Plan International på bæredygtige og børneorienterede selvhjælpsprojekter, hovedsageligt ved hjælp af fadderskaber samt separate bidrag, firmasamarbejder og offentlige midler.

Piger støttes i særlig grad, så de får de samme chancer som drenge. Plan International Deutschland administrerer knap 380.000 fadderskaber.

Plan International Maria Thundu

Plan International har siden 2003 målrettet støttet pigers interesser, så de får samme chancer som drenge i hele verden. © Plan International

Piger har brug for særlig støtte

For vedvarende at forbedre livsbetingelserne for børn og unge, deres familier og lokalsamfundene, koncentrerer Plan International sig særligt om områderne uddannelse, sund opvækst, politisk deltagelse, økonomisk styrkelse af unge, seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder samt beskyttelse af børn mod vold.

Plan International har siden 2003 målrettet støttet pigers interesser, så de får samme chancer som drenge i hele verden. På Plan Internationals initiativ har FN erklæret den 11. oktober for international pigedag. Hvert år på den internationale pigedag gør Plan International opmærksom på pigernes interesser og de forhindringer, de møder.

Mere om Plan International