GEZE - automatische Türantriebe bei Radiance of the Seas
Slimdrive SL
GEZE - Türschließer bei Radiance of the Seas
Slimdrive SL

GEZE til søs

"Radiance of the Seas" med sine 90.090 BRZ (bruttorumtal) forlod den 14. oktober 2000 den overdækkede byggedok og sejlede den 20. januar 2001 via floden Ems til Eemshaven (Holland). Ren luksus på ti etager. En af de største attraktioner er det 10-etagers centrum i en glaskonstruktion og elevatorer af glas, der giver frit udsyn ud over vandet. I hele skibets længde på 293 meter lader de 2100 passagerer sig forkæle af over 800 medarbejdere.

Til dette innovative krydstogtskb leverede GEZE GmbH dørautomatikker som f.eks. TSA 160, specialløsninger i indgangsområderne og dørlukkeren TS 3000 V samt TS 5000. Nu er der ikke mere, der kan stå i vejen for et "uforstyrret" krydstogt.

Meyer-værftet Meyer-værftet i Papenburg har været en familieejet virksomhed i mange år. Trods sin over 200-årige firmahistorie hører værftet i dag stadig til blandt de mest moderne værfter i verden. I 1987 indviedes verdens største overdækkede byggedok, hvor der bygges teknisk komplicerede passagerskibe. Byggeriet af passagerskibe og færger har allerede en lang forhistorie i Papenburg. Siden midten af 80’erne har Meyer-væftet bygget luksuriøse krydstogtskibe som HOMERIC, CROWN ODYSSEY, HORIZON, ZENITH, ORANIA, CENTURY, MERCURY, SUPERSTAR LEO/VIRGO samt AURORA og for ganske kort tid siden de nye krydstogtlinere RADIANCE og BRILLIANCE OF THE SEAS.