GEZE - Schiebetürantrieb bei Hesperia Tower Hotel, Barcelona
Slimdrive SL
GEZE - Spindelantrieb bei Hesperia Tower Hotel, Barcelona
Spindelantriebe
GEZE - Teleskopschiebetürantrieb bei Hesperia Tower Hotel, Barcelona
TSA 160 Invers

GEZE-produkter i Spaniens metropol

Arkitekturbureau: Richard Rogers, UK og Balaguer y Arquitectos Asociados, Spanien

Det nye Hesperia Tower Hotel er med sit 107 meter høje tårn én af de højeste bygninger i Barcelona. Udkastet er resultatet af et internationalt samarbejde mellem to velrenommerede arkitektbureauer. Balaguer y Arquitectos Asociados fra Spanien og Richard Rogers fra England.

Resultatet er en funktionel og æstetisk bygning, der føjer sig smukt ind i byen. Tårnet kroner en spektakulær kuppel med en diameter på 24 meter. Fra kuplen har gæsterne et 18 km åndeløst kik ud i alle verdenshjørner. Under kuplen residerer stjernekokken Santi Santamaría i sin toprestaurant "Evo".

GEZE udstyrede projektet hele vejen igennem med innovative produkter. Skydedørsautomatikkerne Slimdrive SL og teleskopskydedør SLT er funktionelle elementer i indgangsområdet uden at afbryde bygningens æstetik. Automatiken for sidehængte døre TSA 160 Invers giver sikkerhed i flugt- og redningsveje og garanterer, at døren også kan åbnes ved strømudfald. TS 2000 V lukker sikkert op pålideligt dørene på mange af hotellets etager. I glaskuplens spektakulære midte sørger de elektriske GEZE-spindeldrev for frisk luft og giver en overbevisende prøve på deres perfekte tilpasning til moderne omgivelser.