GEZE - Bodentürschließer TS 550 E-IS-G bei Hotel InterContinental Resort, Berchtesgaden
Bodentürschließer TS 550 E-IS-G
GEZE - Slimdrive SL Antrieb bei Hotel InterContinental Resort, Berchtesgaden
Slimdrive SL
GEZE - Integrierter Türschließer Boxer bei Hotel InterContinental Resort, Berchtesgaden
Integrierter Türschließer Boxer
GEZE - Wintertraum: Hotel Intercontinental
Wintertraum: Hotel Intercontinental

Luksus på højeste niveau!

Arkitekturbureau: Kochta Architekten, München

Midt i de Bayerske Alper, oven over Berchtesgaden, har man nu Tysklands første Mountain Resort efter en idé, der blev konciperet af Kochta Architekten fra München. Luksushotellet InterContinental er udstyret med GEZE-bygningsteknik. Innovative produkter som den integrerede dørlukker Boxer understøtter hele designkonceptet i det ekstravagante projekt.

Den arkitektoniske idé i hotellet, der ligger i over 1000 meters højde, er at forbinde det luksuriøst moderne med naturnære elementer som sten og træ. Naturlige farver og former spillede en lige så stor rolle som valget af de rigtige materialer og lyskilder.

Helglasskydedøre i indgangsområdetHovedindgangen prydes af to automatiske skydedørsanlæg fra GEZE. Den kun 7 cm høje automatik Slimdrive SL i kombination med helglassystem IGG på de gående fløje er en elegant indgangsløsning. De mange varianter og den lave konstruktionshøjde er et særkende for Slimdrive SL desuden er drevet certificeret iht. DIN 18650. 

Integreret dørlukker fra GEZE på alle værelsesdøreVærelsesdørene blev alle forsynet med GEZE‘s usynlige dørlukker Boxer, idet enheden er integreret i selve dørbladet. Fuld funktion – enkel adfærd. Netop det rigtige produkt til dette særlige rumkoncept. Boxer fås i to forskellige lukkerstørrelser. I størrelse 2-4 bevæger den dørfløje med en vægt på op til 130 kg og en bredde på op til 1100 mm. I størrelse 3-6 klarer den 180 kg og 1400 mm. Det er heller ikke noget problem at bruge den på to-fløjede døre – her er Boxer ISM med integreret mekanisk lukkerækkefølge særligt velegnet sammen med Boxer E-ISM, der desuden er udstyret med elektromekanisk fiksering.

Gulvdørlukker til store tunge døre i entréerValget faldt på GEZE’s gulvdørlukkere i produktområdet dørteknik i InterContinental Resort. Gulvdørlukker TS 550 E-G samt varianten TS 550 E-IS-G med integreret lukkerækkefølge til to-fløjede døre blev først og fremmest anvendt på store og tunge dørfløje i hotellets entréområde. Den trinløst indstillelige fikseringsvinkel spillede en særlig vigtig rolle, da valget faldt på denne løsning.

Desuden bruges det integrerede kædedrev E 580, der er integreret i karmen og anerkendt som et pålideligt, elektrisk drevet ventilationssystem.