GEZE - Design- Schiebewandsystem bei Mövenpick Hotel, Stuttgart Flughafen
MSW Design- Schiebewandsystems
GEZE - Drehtürantrieb bei Mövenpick Hotel, Stuttgart Flughafen
Slimdrive EMD
GEZE - Schiebewandsystem bei Mövenpick Hotel, Stuttgart Flughafen
Detail: MSW Schiebewandsystem

GEZE åbner døre på Mövenpick Hotel ved lufthavnen

Arkitekturbureau: Reichel & Stauth, Braunschweig

Det otteetagers høje hotel ligger i den østlige del af korttidsparkeringspladsen ved terminalen og blev tegnet af arkitekterne Reichel + Stauth. Glasfacaden har et markant bygningskorpus i en afrundet H-form. De store glaspartier i røde toner giver et optimal indfald af lys i alle områder.

GEZE udstyrede det moderne hotel hele vejen igennem med bygningsteknik. GEZE TS 4000 sørger for, at alle døre til værelserne lukkes sikkert. Konferencerummet indeholder flere automatiske GEZE ECdrive skydedørssystemer, der dag ud og dag ind fungerer pålideligt og økonomisk. I de offentlige områder, som f.eks. i foyeren, bruges dørlukkersystemet TS 5000 i R-FS-udførelsen. I tilfælde af brand frigives fikseringen, og døren låser automatisk af. GEZE Slimdrive EMD er det eneste automatik til sidehængte døre med en konstruktionshøjde på kun 7 cm. Automatikken integreres derfor næsten usynligt i det stærkt frekventerede bar-område og gør det let for personalet at komme ud i køkkenet.

Hotellets indvendige design skyldes den verdensberømte designer Matteo Thun. GEZE MSW-design-skydevægssystemerne med stiliserede hjortegevirer og skovmotiver er et optisk highlight i gæsteværelser og gange. Systemets forskellige parkeringspositioner giver hotellet en fleksibel og transparent rumopdeling i kraft af de bevægelige glaselementer. Da systemet kan udstyres med sit helt eget design, er der rige muligheder for en individuelt visuel fremtoning, der ikke kan forveksles med noget andet.

Gestaltningen af hotellet og dets atmosfære gør hotelkomplekset til en sanselig oplevelse for alle gæster. Forretningskunder, messegæster og almindelige rejsende vil med garanti nyde opholdet.