GEZE - Slimdrive SL Antrieb bei Steigenberger Hotel de Saxa, Dresden
Slimdrive SL
GEZE - Türschließer TS 5000 bei Steigenberger Hotel de Saxa, Dresden
Türschließer TS 5000
GEZE - Oberlichtöffner OL 100 bei Steigenberger Hotel de Saxa, Dresden
Oberlichtöffner OL 100
GEZE - Türschließersystem TS 3000 V bei Steigenberger Hotel de Saxa, Dresden
TS 3000 V

GEZE-produkter i et nyt first class hotel

Arkitekturbureau: IPRO, Dresden

I hjertet af Dresden, og lige i nærheden af den restaurerede Frauenkirche åbnede Steigenberger-gruppen i april 2006 dørene til et nyt hotel. I takt med renoveringen af kirken og den nye udformning af det gamle "Neumarkt" blev der skabt et 6-etagers hotelkompleks med 180 værelser og eksklusive butikker, der står fint sammen med det historiske forbillede.
På grunden til det tidligere "Hôtel de Saxe", der blev bygget i 1786 og som i 1888 måtte vige pladsen for en barok postbygning, stråler den nye bygning af indbydende venlighed og føjer sig harmonisk ind i det moderne-historiske bybillede i Dresden.

Alle værelsesdøre er udstyret med GEZE TS 3000 V dørlukkere, der falder fint i tråd med den mørke hellakering af værelsernes døre af ædeltræ og bidrager dermed til stedets ægthed. Gestaltningen af indgangsområdet med to Slimdrive SL skydedørsanlæg ramte helt rigtigt med henblik på en perfekt opfølgning af designkonceptet. I de offentlige områder, som f.eks. i foyeren, bruges dørlukkersystemet TS 5000. Ovenlysvinduerne i butikkerne aktiveres enkelt og let med det flade ovenlysåbnesystem OL 100.