GEZE Slimdrive im Shopping Centre, Krämaren, Schweden
GEZE Slimdrive im Shopping Centre, Krämaren, Schweden

Kræmmeren i svenske Örebro

"Krämaren" hedder shoppingcenteret i Örebro, som GEZE har udstyret med IGG- samt Slimdrive-produkter i indgangsområdet.

Ordren på projektet kom fra en af de førende entreprenører i Sverige, NCC Construction Sverige AB, men selve projektet blev konciperet af arkitekterne i firmaet Sweco FFNS Arkitekter AB. Indkøbsarealet i indkøbscentret er på 10.350 m2 og besøges af 4 millioner gæster om året.

Slimdrive SL
med det kraftige og kun 7 cm høje maskinsystem til automatiske skydedøre føjer sig elegant ind i næsten alle strøgfacader. Den perfekte integrering også i de smalleste glasfacader er mulig uden at fordoble tværposterne eller bruge brede tværpostprofiler. Automatikken ses næsten ikke på grund af den lille konstruktionshøjde. Det er samtidigt meget effektivt og fremragende velegnet til mange bevægelsescykler.
Det er let og hurtigt at montere og indstille, ligesom det er problemfrit at eftermontere i eksisterende facader. En vedligeholdelsesfri motor med lav slitage driver løbeværket næsten lydløst.

Ved det integrerede helglassystem GEZE-IGG er profilerne og beslagssystemet integreret usynligt mellem ruderne – uden bærende eller synlige dele på glasoverfladen.