GEZE - Bewegung mit System

Innovative systemløsninger gennem intelligent teknik

GEZE GmbH er på globalt plan én af de mest succesrige udviklere og producenter af systemer inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknik. GEZE har en omfattende produktpalet af automatiske dørsystemer og dørteknik, glassystemer, røg- og brandventilation (RWA), sikkerhedssystemer samt vindues- og ventilationsteknik.

Som én af de førende på markedet og indenfor innovation og design udvikler, producerer og sælger den uafhængige familievirksomhed teknologi i topkvalitet og har haft en afgørende rolle i udvikling indenfor byggeteknik og fremtidsorienterede løsninger. Disse udviklingstiltag fremmes kontinuerligt i vores eget teknologicenter.

Med sine høje kvalitetsstandarder bidrager GEZE’s produkter til innovative byggekoncepter i hele verden og gør komfort og sikkerhed i byggeriet til en selvfølge. GEZE-dørlukkere er verdenskendte. Hver dag glæder millioner af mennesker sig ved komforten i vores automatiske dørsystemer. Individuelle og projektspecifikke løsninger som f.eks. karusseldøre eller helglassystemer som virkeliggøres i vores datterselskab for specialløsninger. Du kan se produktløsninger fra GEZE i berømte bygningsværker overalt i verden.