BAU Online 2021: GEZE viser højdepunkter live fra messestanden

Fra den 13. - 15. januar, åbner BAU 2021 en digital platform for udstillere og besøgende. GEZE vil vise produktinnovationer og intelligente løsninger fra sektoren inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknik på den virtuelle handelsmesse. Et helt specielt højdepunkt i præsentationen vil være en live udsendelse fra det vaskeægte GEZE-studie på handelsmessen. Med kombinationen af live optagelser og digital adgang overhaler GEZE det typiske online præsentationsformat indenom: Eksperter fra GEZE vil demonstrere innovationer og levere live præsentationer fra specialister direkte fra studiet. Desuden vil medarbejdere hos GEZE stå til rådighed for personlige samtaler med partnere, kunder og fremtidige kunder via digitale dialogmuligheder.

GEZE: Livestreaming og virtuelle kontaktpersoner

GEZE på BAU Online 13.01. - 15.01.2021

GEZE på BAU Online 13.01. - 15.01.2021

Gennem live udsendelsen er det GEZEs mål at imødegå de statiske mødeformater og virtuelle animationer, der ofte kendetegner digitale handelsmesser, på en dynamisk og klar måde. Fremtidige kunder kan se frem til et spændende program med innovative produkt- og præsentationsformater. Deltagere i BAU Online kan tilmelde sig til produktpræsentationer og relevante præsentationer fra specialister via GEZEs digitale tilstedeværelse på handelsmessen på BAUs platform.

GEZE vil hver dag tilbyde adskillige udsendelser om innovationer og aktuelle emner på tysk og engelsk:

  • Oplev højdepunkter fra handelsmessen - produktpræsentationer live fra GEZEs studie
  • Digital adgangskontrol - en sikker overholdelse af de regulatoriske øvre grænser for antal af kunder på detailhandelsområder
  • Et sundt rumklima - en effektiv udskiftning af luften via kontrolleret naturlig ventilation
  • Brandsikring til eksisterende døre - opgradering og automatisering, der overholder standarderne
  • Den rette vej til planlægning af komplekse døre - et interview med forfatterne af "Guide til dørprojektering"

Registrerede besøgende har gratis adgang til de emneinddelte samtaler og produktpræsentationer i forhold til højdepunkterne på handelsmessen. GEZEs team af eksperter vil stå til rådighed for kunder, partnere og fremtidige kunder for individuelle samtaler under hele eventet.

Produktoversigt

Digital adgangskontrol med GEZE Counter.

Digital adgangskontrol med GEZE Counter. © GEZE GmbH

GEZE Counter: Adgangs- og kundestrømkontrol på en nem måde

På handelsmessen vil GEZE for første gang præsentere en innovativ løsning, så du kan opfylde de regulatoriske øvre grænser for kunder på detailhandelsområder med et overfladeareal på over 800 kvadratmeter. GEZE Counter giver dig mulighed for at forbinde adgangskontrol og kundestrømkontrol på en intuitiv måde. Løsningen GEZE Counter tilsluttes ganske enkelt til de traditionelle funktioner på automatiske skydedøre, og gør det muligt at kontrollere gennemstrømningen af kunder på en effektiv måde. Hvis prædefinerede grænseværdier overskrides, afviser døren automatisk enhver yderligere adgang. De næste kunder få først adgang, når andre mennesker har forladt forretningen eller området.

Mere information om GEZE Counter

Sæt med GC 171 trådløst modul og GC 172 trådløs loftrøgdetektor.

Trådløs detektor til kabelløs forbindelse med trådløst modul GC 171 © GEZE GmbH

FA GC 170: En kombination af brandsikring og tilgængelighed

GEZE hold-åbent-systemer sikrer brandsikring med tilgængelighed - uden at give afkald på sikkerheden. På handelsmessen viser GEZE systemet FA GC 170 trådløs udvidelse til simpel opgradering af branddøre i eksisterende bygninger eller til installation i fredede bygningsprojekter. Yderligere komponenter såsom loftbranddetektorer og manuelle udløserknapper kan forbindes trådløst til hold-åbent-systemet.

Mere om hold-åbent-systemet FA GC 170

Som en løsning, der er TÜV-testet for maksimal sikkerhed, giver IQ Box mulighed for at sikre kraftbetjente vinduer op til beskyttelsesklasse 4.

Som en løsning, der er TÜV-testet for maksimal sikkerhed, giver IQ Box mulighed for at sikre kraftbetjente vinduer op til beskyttelsesklasse 4. © GEZE GmbH

IQ box Safety: Pålidelig ventilation med kraftbetjente vinduer

Naturlig ventilering er en vigtig faktor i en beboelse af høj kvalitet og for den rumlige hygiejne: GEZE vil præsentere en ny produktløsning inden for vinduesteknik på BAU Online, med IQ box Safety. Som en løsning, der er TÜV-testet for maksimal sikkerhed, giver IQ Box mulighed for at sikre kraftbetjente vinduer op til beskyttelsesklasse 4. IQ box Safety er velegnet til alle standard vinduestyper og åbningstyper. Produktet tilbyder således arkitekter og planlæggere en høj grad af fleksibilitet og kreativ frihed, ved planlægning af ventilation og vinduer med røg- og varmeafsugning.

Du finder yderligere information om vores deltagelse på BAU Online 2021 her.