Ekspertsamtaler om dør-, vindues og sikkerhedsteknik

Design og planlægning af bygninger med høj livskvalitet er altid en betydelig udfordring og stiller spørgsmål til planlæggere, arkitekter og installatører. I vores ekspertsamtaler leverer vores GEZE-eksperter værdifulde tips om aktuelle emner, såsom brandsikring, naturlig ventilation, digitale adgangskontrolsystemer og professionel dørplanlægning – inklusive praktiske eksempler og løsninger.

Fachvorträge

Digitale adgangskontrolsystemer – effektive systemløsninger til detailsektoren

Når GEZE Counter tilføjes til automatiske døre skabes et adgangskontrolsystem

Når GEZE Counter tilføjes til automatiske døre skabes et adgangskontrolsystem

Mange butiksejere kæmper med hvordan antallet af kunder i lokaler med detailhandel kan styres. Vores ekspertsamtale – "Digital adgangskontrol – sikkerhed, der overholder regeringens øvre grænser for kunder på salgssteder" – leverer svarene. I denne samtale skitserer vores eksperter, hvordan vores automatiske adgangskontrolsystem GEZE Counter fungerer, de mange fordele det tilbyder, og hvorfor systemet kan være fordelagtigt, selv efter forskrifterne i forbindelse med at pandemien ophæves.

SE NU

Tips til, hvordan du opnår en effektiv udskiftning af luften via naturlig ventilation

Automatiske vinduer sørger for en komfortabel naturlig ventilation.

Automatiske vinduer sørger for en komfortabel naturlig ventilation.

I disse tider er vi alle ekstremt opmærksomme på, at indelukkede steder udgør en øget risiko for luftbåren overførsel af virussmitte. Men præcis hvordan kan vi sikre en effektiv udveksling af luft i skoler, børneinstitutioner, virksomheder og kontorer? Vores eksperter giver praktiske tips til, hvordan naturlig ventilation kan implementeres i bygninger med en minimal indsats og en lav investering og derved øge tilførslen af frisk luft og skabe et sundt indeklima.

RÅD: GEZE-LØSNINGER TIL NATURLIG VENTILATION (PDF | 0,97 MB)

Se nu

Bygningsløsninger: Oplev nye GEZE-løsninger

Tag et kig på de nye produkt-highlights vi introducerede første gang på BAU Online. Oplev nye løsninger inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknik, enten på video eller på vores messe-website:

  • Digital adgangskontrol med GEZE Counter
  • FA GC 170 trådløst udvidelsessæt til hold-åbent-systemer
  • PECdrive automatisk skydedørsystem med IP65-sikring og øget korrosionssikring
  • Hermetisk forsegling af GEZE MCRdrive skydedørsystem
  • IQ box Safety, en TÜV-certificeret løsning, der leverer det højeste niveau af sikkerhed til kraftbetjente vinduer op til sikringsklasse 4
  • F 1200+ automatiserede dreje-kip-beslag til store vinduer
  • ... og meget mere!

Tip: I vores produktbrochurer kan du finde andre professionelle løsninger, der gør bygninger endnu bedre at leve i.

SE MERE NU