8. TOP innovatør pris til GEZE

GEZE er igen blevet udmærket med den prestigefyldte TOP 100 pris, der sikrer virksomheden en plads blandt Tysklands mest succesfulde SMV-innovatører. GEZE´s Managing Director Development Gerald Haas tog imod prisen fra TOP 100-mentor og videnskabsjournalist Ranga Yogeshwar ved en gallabegivenhed, der hyldede Tysklands 5. SME´s møde afholdt i Schlosspark i Ludwigsburg. I sin velkomsttale understregede Winfried Kretschmann, ministerpræsident i Baden-Württemberg betydningen af innovationskonkurrencen.

TOP 100 anerkendelsen

Ved eventet udmærkes Tyskland mest innovative virksomheder: TOP 100 mentor Ranga Yogeshwar overrækker TOP 100 Innovator-certifikatet til GEZE´s Managing Director Development Gerald Haas. Prisuddelings fotos: KD Busch/compamedia

Ved eventet udmærkes Tyskland mest innovative virksomheder: TOP 100 mentor Ranga Yogeshwar overrækker TOP 100 Innovator-certifikatet til GEZE´s Managing Director Development Gerald Haas.

De primære konkurrencefaktorer, når vi sammenligner de forskellige virksomheder var ”klimainnovation”, ”innovative processer og organisationer”, ”innovationsvenlig seniormanagement” og ”innovationsmarketing”. GEZE har længe været del af den globale udviklingselite og producerer innovative systemer til dør-, vindues- og sikkerhedsteknologi og det er 8. gang virksomheden har modtaget TOP 100-prisen – fem af gangene har været inden for de sidste 10 år.

Det er en del af GEZE´ s mission fortsat at udvikle de traditionelle produktionssegmenter for at udvidde fordelene ved dem og udforske nye veje og nye fantastiske løsninger.

Prisen vi modtog i dag er et yderligere bevis på, at innovation både inden for digitalisering og i det traditionelle produktsegment, kan lade sig gøre og, at det bydes velkommen.

Gerald Haas, Managing Director Development

GEZE Cockpit: Innovation inden for bygningsnetværk

© GEZE GmbH

Den nyligt udviklede GEZE Cockpit bygningsautomatisering markerer GEZE´s succesfulde indgang til markedet for ”bygningsnetværk – intelligent byggeri”, som vil give form til fremtiden. ”Massive investeringer i nye udviklingsstrukturer samt særdeles specialiserede konstruktører har gjort det muligt for os at skabe netværksløsninger til vinduer og døre, der er enestående på det globale marked og som gør bygninger mere intelligente, mere effektive, mere sikre og i sidste ende til et bedre sted at bo. Det åbner op for uforudsete muligheder for vores kunder for at automatisere deres bygninger,” siger Managing Director Development Gerald Haas. GEZE Cockpit er den første intelligente døre-, vindues- og sikkerhedssystem og det dækker et behov inden for bygningsautomatisering. Automatiske døre og vinduer kan integreres i bygningssystemer og giver hidtil usete nye muligheder for netværksstyring af flere applikationer og scenarier inden for bygningsautomatisering.

Gå til GEZE Cockpit her

Innovationsstyrke: et nyt udviklingscenter

Udviklingscentret for research og udviklingssektorer. Foto: Jürgen Pollak for GEZE GmbH

Udviklingscentret for research og udviklingssektorer. © Jürgen Pollak / GEZE GmbH

Med digitalisering har GEZE taget et modigt skridt, der strækker sig lige fra produktudvikling og til markedslancering. Et af de primære udgangspunkter var at skabe den rette digitale infrastruktur for udvikling og drift af intelligente softwareprodukter. Den uafhængige familieledede virksomhed har investeret 13 millioner euro i et nyt, ultramoderne center og har udvidet sin forskning betydeligt samt sin udviklingskapacitet de seneste to år. Produktafprøvning og validering blev gennemført med brug af moderne udstyr. De modulære prøvestande er udstyret med den seneste robotteknologi. Førsteklasses tekniske koncepter og produkter kan nu gennemføres endnu hurtigere og mere effektivt.

Mere om vores nye udviklingscenter

En smidig og interaktiv tilgang

Processen der fører til innovation prægede arkitektur og design i den nye bygning. Ingeniørerne og testdesignerne støder på optimale arbejdsforhold i hvert eneste skridt på vejen. Fleksible arbejdsområder og arbejdsrum udstyret med sofistikeret lysabsorbering, lys og indendørs klimakoncepter opfordrer til udveksling mellem discipliner og muliggør networking mellem de forskellige ekspertområder samt en fleksibel måde at på i projektområderne. Et in-house kreativt område giver plads til at eksperimentere med og afprøve nye ideer og til ukonventionelle tilgange til problemløsning.

Laboratorier for intelligente muligheder – brugerne deler under udviklingen

Den nye udviklingsbygning er i sig selv en intelligent bygning. Alle produktgrupper er intelligent netværksstyrede og er designet på en sådan måde, at nye netværksløsninger fortsat finder anvendelse og testes. Alle erfaringerne bruges til fortsat udvikling af det intelligente system i alle GEZE produkter og udvide og udrulle deres fordele for brugerne ved hjælp af den nye GEZE Cockpit bygningsautomatisering. Som del af en interaktiv udviklingstilgang blev der også inkluderet eksisterende kunder i GEZE Cockpit-projektet. Resultatet var optimale, brugerorienterede produktfunktioner og time-to-market og tiden fra udvikling til lancering af det nye system på markedet gik meget hurtigt.

”Digital First” i kommunikation

I overensstemmelse med den nye digitale retning har GEZE også udforsket nye veje i den kommercielle lancering af GEZE Cockpit. En Digital First-kampagne, der for nyligt blev udmærket med German Brand Award, brugte hele udvalget at digital kommunikation.

Mere om German Brand Awards

”Smart Talent” – global vækst i antallet af ansatte

Ud af de 300 ansatte virksomheden har ansat globalt som et resultat af GEZE Groups organiske vækst de seneste to år arbejder langt størstedelen inden for teknologi og udviklingsfeltet. Innovation kommer ikke kun fra Tyskland, hvor den primære udvikling og produktion finder sted, men også fra GEZE´s datterselskaber i Kina, Spanien og Storbritannien. Det internationale produktionsnetværk anvender konsekvent de mest stringente og bæredygtige produktstandarder for at kunne levere ”Made in Germany”-kvalitet i hele verden.

TOP 100: konkurrencen

Siden 1993 har compamedia uddelt TOP 100-mærkningen til små og mellemstore virksomheder for ekstraordinær innovativ styrke og over gennemsnitlig stor innovations succes. Prof. Nikolaus Franke blev udpeget som videnskabelig direktør i 2002. Franke er grundlægger og formand for Institut for Iværksættere og Innovation på Wiens handelsuniversitet. Mentor for TOP 100 er videnskabsjournalisten Ranga Yogeshwar. Projektpartnerne inkluderer Fraunhofer Gesellschaft og BVMW, den tyske sammenslutning af små og mellemstore virksomheder. Som mediapartner støtter manager magasinet, impuls og W&V sammenligningen af virksomheder. www.top100.com