GEZE ændrer sin webside for kunder og partnere

GEZE fokuserer på at opretholde tæt kontakt til kunder og partnere i løsningsorienterede projekter. Med en nyligt udviklet webside har virksomheden nu som målsætning at gøre information og ydelser relateret til dør-, vindues- og sikkerhedsteknologi endnu lettere tilgængelig.

Din billet til GEZE

GEZE åbner døre – ikke kun til bygninger i hele verden, men også for kunder og partnere. Relanceringen af virksomhedens webside på www.geze.com/en sætter fokus på brugercentreret drift. Potentielle kunder vil nyde godt af specialiseret teknisk information, service og inspiration.

Global udvikling – særligt inden for det digitale område – vinder stadigt indpas. Vi nyder også fortsat at udvikle vores virksomhed og tilbyde vores kunder endnu større merværdi. Tæt samarbejde med vores kunder hjælper os i den retning. Vi er tæt på markedet og dets behov, der giver os mulighed for at udvikle skræddersyede løsninger og service på lang sigt.

Andrea Alber, GEZE direktør for strategi

Overblik over GEZE´s verden

Velkommen til vores nye hjemmeside. Klik dig igennem siden og tjek vores panel til højre.

© GEZE GmbH

Den nye side giver struktureret information om produktgrupper og løsninger, hvilket inkluderer konkrete anvendelseseksempler og ydelser. Denne struktur er understøttet af designet og nye former for teknologi, der sikrer at alle brugere hurtigt finder det, de leder efter uden at skulle lede længe. Serviceliste og produktsøgning er særligt nyttige værktøjer fordi de giver adgang til de ønskede produkter på et hvilket som helst tidspunkt. Brugere kan også finde vigtig direkte adgang her – for eksempel til GEZE´s portaler, distributionssøgning eller downloadområdet.

Takket være et koncept, der er let at navigere i, tager den nye webside brugerne hurtigt og intuitivt til det område, de leder efter inden for bygningens livscyklus:

  • Gå på opdagelse
  • Produkter og løsninger
  • Planlægning
  • Installering
  • Ydelser

Inspirerende løsninger og ekspertise fra A til Å

”Gå på opdagelse”-området inviterer for eksempel brugerne til at dykke ned i forskellige områder og opleve GEZE´s verden. De har adgang til ekstrainformation fra en omfattende
vidensbank, der giver mere dybdegående forståelse for eksempel på emner som ”grønt byggeri”, ”bygningsrenovering” og ”vinduesbeskyttelse”. Dertil kommer at mange internationale referencer beviser, hvordan intelligent kombination af smart teknologi og erfaren koordination af mange forskellige produktgrupper kan hjælpe med at skabe bygninger, vi gerne vil bo i.


Planlæggere, installationsteknikere eller slutbrugere, der er interesseret i for eksempel en specifik dør eller vinduesteknologi løsning finder hurtigt kundeforslag i ”Produkt & løsnings”-området. Arkitekter og planlæggere vil finde al den støtte GEZE kan give i området ”Planlægning” – fra Building Information Modelling (BIM) og udbudstekster til specialiseret planlægnings kursusmateriale.

Ydelser der opfylder ethvert krav

Ud over kurser specielt designet til arkitekter og planlæggere tilbyder GEZE en lang række andre typer af kursusydelser. Produkt- og installeringskurser for eksempel,
introducerer installeringsteknikere til GEZE´s produktlandskab. Skræddersyet eftersalgsservicepakke sikrer for eksempel god vedligeholdelse eller eftermontering efter behov. Kunder og potentielle kunder har nu langt lettere og hurtigere adgang til alle ydelser på GEZE´s webside.

GEZE netværksstyret – til bygninger der er værd at bo i

Som specialist inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknologi er GEZE også interesseret i at dele ud af deres utrolige ekspertviden. GEZE specialister støtter kunder og partnere
igennem hele bygningscyklussen – fra planlægning til bygning og eftersalgsservice. Det skaber intelligente og netværksstyrede bygninger, hvor alting fungerer perfekt – og ikke kun kombinationen af automatiske døre og vinduessystemer kontrolleret af et bygningsautomatiseringssystem så som GEZE Cockpit. Professionelt samarbejde mellem de involverede eksperter i projektet kører som det skal.