En hjertesag: GEZE donerer 100.000 EURO til UNICEF nødhjælpsorganisationen.

Vedvarende social engagement har en lang tradition hos GEZE – også og især til jul. I år donerer familievirksomheden i Leonberg/Tyskland 100.000 Euro til nødhjælpsorganisationen UNICEF. På denne måde hjælper vi børn i hele verden.

Børn er i fokus i årets donation.

131123_Weihnachten_Malwettbewerb_Elisabeth Bejzel.jpg

Socialt engagement op til jul under mottoet "Donation i stedet for gave" har en lang tradition hos GEZE. © GEZE GmbH

"Vi lever i urolige tider med mange kriser i hele verden. Mange mennesker lider til dagligt under følgerne af krig, naturkatastrofer eller sult. Så bliver det vanskeligt at afgøre, hvordan man kan hjælpe bedst" siger Sandra Alber, Chief Officer Legal & Finance hos GEZE. Især til jul, denne tid til hygge, familie og nærvær blandt mennesker, ønsker GEZE at sætte børn i fokus: "Børn bør overalt i verdenen vokse op i fred og frihed og kunne leve et godt liv uden angst. At hjælpe dem, der desværre ikke har muligheden, er en hjertesag for os," siger Alber.

Børn bør overalt i verdenen vokse op i fred og frihed og kunne leve et godt liv uden angst. At hjælpe dem, der desværre ikke har muligheden, er en hjertesag for os.

Sandra Alber, Chief Officer Legal & Finance hos GEZE

Hurtig og omfattende humanitær hjælp.

UNICEF 2023

GEZE donerer op til jul 100.000 euro til UNICEF nødhjælp til børn i nød. © UNICEF/UNI418632/Bidel

Fordi der er millioner af børn i verden, der trænger til hjælp, har GEZE i år valgt at støtte en projektbunden juledonation under mottoet "Donation i stedet for gave". Til gengæld giver virksomheden ingen julegaver til kunderne. "For at vores donation nemt og uden omvej ender lige der, hvor der aktuel er størst behov for den, donerer vi pengene til nødhjælpsorganisationen UNICEF. Den yder hurtig og omfattende humanitær hjælp i akutte kriser og katastrofesituationer i hele verden", sige Sandra Alber. "På denne måde kan hjælpeorganisationen selv råde over donationen og bruge pengene på dem, der har størst behov for det.

UNICEF 2023

Nødhjælpsorganisationen UNICEF yder hurtig og omfattende humanitær hjælp i akutte krise- og katastrofesituationer. © UNICEF/UNI437348/Hazori

UNICEF kan gøre en stor forskel med pengene. Således kan hjælpeorganisationen for de 100.000 Euro f.eks. stille 1.800 hygiejnesæt med vandrensetabletter og hygiejneartikler til forebyggelse af sygdomme til rådighed, forsyne over 2.000 stærkt mangelernærede børn med meget effektiv jordnøddepasta eller indkøbe lærematerialer og legetøj, der giver 8.000 børn adgang til indlæring og leg.

For at vores donation nemt og uden omvej ender lige der, hvor der aktuel er størst behov for den, donerer vi pengene til nødhjælpsorganisationen UNICEF. De yder hurtig og omfattende humanitær hjælp i akutte krise- og katastrofesituationer.

Sandra Alber, Chief Officer Legal & Finance hos GEZE