GEZE grundlægger nyt datterselskab i Korea

Fra den 1. december 2018 er GEZE repræsenteret med et datterselskab i Korea. Med grundlæggelsen af den 28. globale filial er vi nu i stand til at tilbyde vores service som specialist inden for dør-, vindues- og sikkerhedsteknologi til vores kunder på den koreanske halvø – lige fra den første planlægning og til eftersalgsservice.

Starten på det 28. datterselskab

General Manager Yunhuei Hur fra GEZE Korea Ltd.

© GEZE GmbH

GEZE Korea Ltd. ligger tæt på den koreanske hovedstad Seoul. Derfra betjener et team ledet af General Manager Yunhuei Hur kunder og partnere såsom arkitekter og procesansvarlige.

Over ti års erfaring

GEZE har samarbejdet med leverandører og distributører i landet i over ti år og har stor erfaring med det koreanske marked og dets behov – for eksempel inden for automatiske dørsystemer. GEZE løsninger såsom automatiske skydedøre eller karruseldøre har været brugt i en lang række lokale projekter, inklusive en stor hotelkæde og et shoppingcenter.

For mig er det en ære at bidrage med mine mere end 20 års erfaring inden for branchen til GEZE i Korea. For vores kunder er ”sikkerhed” den vigtigste faktor. Vi er som team stolte over at kunne tilbyde kunder optimal service og yde dem vores bedste support med vores ekspertise, produkter og ydelser.

Yunhuei Hur, General Manager for GEZE Korea Ltd.

GEZE vokser i hele verden

Indvielse i Seoul

© GEZE GmbH

Internationalt fokus og organisk vækst har altid været blandt vores mål. Vores nærhed til forskellige markeder nyder kunderne godt af i hele verden og de får kvalitetsprodukter, systemer og ydelser, der opfylder deres specielle lokale behov. GEZE eksperter i hele verden kombinerer brancheerfaring med professionel erfaring for at håndtere en lang række forskellige bygningsforventninger. De skaber også effektive netværk mellem alle involverede i byggeriet og giver inspiration til nye ideer. ”Det asiatiske marked er meget vigtigt for GEZE. Hurtigt voksende byer og krav til kvalitet og sikkerhed øger vores muligheder. Med til et stærkt hjemmemarked investerer vi også i forskellige asiatiske regioner,” siger Tomislav Jagar, GEZE Sales Manager.

Indvielsesceremoni i Seoul

Den officielle indvielsesceremoni i vores nye datterselskab i Korea fandt sted i slutningen af februar. En række VIP-gæster samt lokale repræsentanter fra pressen deltog.

Vores mål er at støtte vores kunder i hele verden igennem hele bygningens livscyklus – både inden for projektarbejde og udvikling samt eftersalgsservice. Det er også vigtigt, at vi arbejder hurtigt og pålideligt lokalt for at imødekomme behov.

Tomislav Jagar, GEZE Sales Manager