GEZE modtager ‘Fair lærlingsprogram’-mærkningen som anerkendelse

Uddannelsen hos GEZE er over gennemsnittet: Det har det uafhængige markedsundersøgelse institut Trendence slået fast i en undersøgelse blandt lærlinge og studerende på 25 store tyske virksomheder. GEZE lærlinge gav topkarakterer for uddannelsens kvalitet og for støtte og rammebetingelser i virksomheden. Virksomheden fra Leonberg scorede endda point langt over gennemsnittet i den generelle bedømmelse. I alt 1.795 lærlinge og studerende fra 25 tyske virksomheder, herunder også Merck, DB Schenker & Lanxess deltog i undersøgelsen.

Professionel kvalitet er ikke nok alene

GEZE lærlinge siger: lærepladsen hos GEZE er bedre end gennemsnittet. Det blev bekræftet af ‘Fair Training Programme 2020’-mærkningen fra Trendence.

GEZE lærlinge siger: lærepladsen hos GEZE er bedre end gennemsnittet. Det blev bekræftet af ‘Fair Training Programme 2020’-mærkningen fra Trendence. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

God uddannelse er det bedste grundlag for en vellykket karrierevej, men det skaber også grundlaget for en forretningssucces. Derfor er GEZE ansatte meget omhyggelige med at sørge for, at uddannelse ikke alene imødekommer den højeste standard, hvad angår professionalisme. Rolf Böhmler, GEZE uddannelsesmanager, siger: ”Det første skridt ind i en karriere efter skole er ofte vanskelig for de unge mennesker, men det er en afgørende faktor for en succesfuld fremtid. Derfor dedikerer vi en ekstraordinær stor mængde tid til vores nye ansatte, både under ansøgningsprocessen og igennem hele integrationen i virksomheden. Det er vigtigt for os at interagere med nye lærlinge på øjenhøjde og med respekt og tilkendegivelse.”

Individuel support under uddannelsen

Trendences undersøgelse viser: vores uddannelsesprogram er bedre end gennemsnittet og overgår vores lærlinges/studerendes forventninger.

Trendences undersøgelse viser: vores uddannelsesprogram er bedre end gennemsnittet og overgår vores lærlinges/studerendes forventninger.

I Trendency-undersøgende fremhævede GEZE´s lærlinge og studerende også, hvordan det ikke kun er den velgennemtænkte onboarding proces, der er så vigtig for at få en god start i virksomheden. De oplever også, at de modtager stor støtte under opholdet. Det gælder både i krævende situationer på arbejdspladsen og under teoriperioderne på skolebænken. ”Vi er til enhver tid tilgængelige for vores lærlinge som samarbejdspartner for god læring. Og det er det, fordi det er vigtigt, at de altid har mulighed for at stille individuelle spørgsmål og få omsat alt, de lærer til praksis,” siger Rolf Böhmler. ”Vi vil også meget gerne have lærlingene til at udvikle og tage ansvar for deres egne projekter så hurtigt som muligt.

En stor indlæringsgrad og mange muligheder for fortsat udvikling

Indlæringsgraden hos GEZE er også særligt stor sammenlignet med andre virksomheder: En læreplads eller et studie ved siden af jobbet gennemført hos GEZE fører generelt til en permanent fastansættelse. Det faktum, at de fleste GEZE lærlinge bliver i virksomheden taler for sig selv. Flere GEZE-managere har begyndt deres karriere i virksomheden som lærlinge eller studerende.